Czwórka-Chile Chili

Czwórka-Chile Chili
Przepis czwarty-Chile Chili jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest niesamowitym bezglutenowe opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Na 5,61 zł / porcja, dostajesz danie główne, które serwuje 8. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 50g białka, 37 g tłuszczu, oraz w sumie 700 kalorii. Jeśli masz paprykę, cebulę, chipotle chiles w sosie adobo i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć cynamon można śledzić to danie główne z Krówka Cynamonowa jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Z łyżeczką wynik 80% to danie jest super. Podobne przepisy to 7th Annual Chili Contest: wpis # 5-Spicy Chile Chili, Zielony Chile Chili, oraz Zielony Chile Chili.

Instrukcje

1
Rozgrzać oliwę w emaliowanej żeliwnej zapiekance.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
2
Dodać połowę mielonej wołowiny w dużych kawałkach i doprawić solą i pieprzem. Gotować na umiarkowanie wysokim ogniu, aż brązowy na dnie, o 4 protokół. Wymieszać i gotować, aż większość różowy zniknie, o 3 protokół; zachować mięso w dużych kawałkach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
(polecane: Catalina)(polecane: Catalina)
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
3
Przenieść na talerz i powtórzyć z pozostałym mięsem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
4
Wylać wszystko oprócz 2 łyżek tłuszczu z zapiekanki.
5
Dodać cebulę, czosnek i jalapeos i gotować na umiarkowanie małym ogniu, często mieszając, aż zmiękną, o 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
6
Dodać proszek ancho i paprykę i gotować na małym ogniu, często mieszając, aż pachnące, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
7
Dodać pastę pomidorową i gotować, mieszając, aż pasta będzie błyszcząca i zacznie brązowieć, o 5 protokół. Wymieszaj pomidory i ich soki, bulion z kurczaka i gotowaną wołowinę oraz wszelkie nagromadzone soki. Doprowadzić do duszenia na umiarkowanie wysokim ogniu. Zmniejsz ogień do niskiego poziomu i gotuj na wolnym ogniu przez 1 1/2 godziny, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
(wątroba I Szyja Usunięte)(wątroba I Szyja Usunięte)
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
8
Dodaj fasolkę, Chipotle i oregano i gotuj na wolnym ogniu przez 30 minut dłużej. Doprawić solą, pieprzem i dużą szczyptą cynamonu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia GoyaOliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia Goya
Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu AdoboPapryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy PekanLody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
9
Wyjąć z ognia i odstawić na co najmniej 20 minut. Podgrzać przed podaniem.
10
Podawać chili w miseczkach, zwieńczone obfite posypanie kolendry. Podaj kwaśną śmietanę przy stole.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
11
Dodać do przodu: chili można przechowywać w lodówce do 4 dni i zamrażać do 2 miesięcy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku

Polecane wino: Cava, Grenache, Shiraz

Chili działa bardzo dobrze z Cavą, Grenache i Shiraz. Te soczyste Czerwienie nie mają zbyt dużo taniny (ważne dla pikantnych potraw), ale wino musujące, takie jak cava, może jeszcze lepiej oswoić ciepło. Możesz spróbować Castellroig Cava Brut. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 15 dolarów za butelkę.
Castellroig Cava Brut
Castellroig Cava Brut
Aromat białych kwiatów z nutami owoców pestkowych i lekkimi akcentami cytrusu na podniebieniu.Skład: 45% Xarel-lo, 30% Macabeo, 25% Parellada
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia49
Magazyn