Cztery Zboża Jagodowe i Jogurt
Jeśli masz około 20 minut , aby spędzić w kuchni, Four Grain Berries and Yogurt może być świetnym przepisem bezglutenowym i laktoowowegetariańskim do wypróbowania. Ten przepis daje 4 porcje z 79 kaloriami , 6 g białka i 1 g tłuszczu każda. Za 95 centów za porcję ten przepis pokrywa 6% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Sprawdza się dobrze jako śniadanie. 1 osoba przygotowała ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Mieszanka jogurtu, mieszanki wielozbożowej, mielonego cynamonu i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest dostarczany przez Taste of Home. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis otrzymuje bardzo złą (ale nadal możliwą do naprawienia) ocenę Spoonacular wynoszącą 0% . Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się również spodobać przepisy takie jak Four-Ingredient Blueberry Frozen Yogurt , Berries and Cream Yogurt Parfait i Four-Bean Salad .
Instrukcje
W małym rondelku wymieszaj sok i mieszankę wieloziarnistą. Doprowadź do wrzenia. Zmniejsz ogień i gotuj na wolnym ogniu przez 10 minut lub do momentu wchłonięcia całego płynu.
Zdjąć z ognia i ostudzić. Wymieszać z jagodami, cynamonem i jogurtem.