Cztery serowe Nadziewane muszelki z dymną Marinarą
Cztery serowe Nadziewane muszelki z dymną Marinarą wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Na 4,06 zł za porcję, ten przepis okładki 48% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 5 porcji z 849 kalorii, 54g białka, oraz 30 g tłuszczu każdy. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Jeśli masz szczypiorek, szpinak, KARTONOWY twarożek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 81%, to danie jest spektakularne. Spróbuj Cztery serowe Nadziewane muszelki z dymną Marinarą, Muszle Jumbo nadziewane serem z sosem Marinara, oraz Naleśniki nadziewane szpinakiem i serem z Marinarą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Makaron ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, pomijając sól i tłuszcz.
Płaszcz 2 (13 x 9 cali) naczynia do pieczenia w sprayu do gotowania; odstawić.
W maszynce umieścić twarożek i ser ricotta; procesować do uzyskania gładkiej konsystencji.
Połącz mieszankę twarożku, Asiago i następne 6 składników.
Łyżka lub rurka 1 łyżka mieszanki sera do każdej skorupki. Ułóż połowę nadziewanych muszli, szew boki do góry, w jednym przygotowanym naczyniu.
Wlać 3 szklanki Smoky Marinara nadziewane muszle.
Posypać 1/2 szklanki mozzarelli. Powtórz procedurę z pozostałych nadziewanych muszli, 3 szklanki Smoky Marinara, i 1/2 szklanki mozzarella w pozostałych przygotowanych naczyniu.
Piec w temperaturze 375 przez 30 minut lub do całkowitego ogrzania.
W razie potrzeby udekorować natką pietruszki.
Aby zamrozić niepakowaną zapiekankę: przygotuj osłonę schodkową z folią, naciskając, aby usunąć jak najwięcej powietrza. Owiń folią o dużej wytrzymałości. Przechowywać w zamrażarce do dwóch miesięcy.
Aby przygotować mrożoną niepakowaną zapiekankę: Rozgrzej piekarnik do 37
Usunąć folię; zachować folię.
Usuń folię; wyrzucić folię. Przykryć zamrożoną zapiekankę folią; piec w temperaturze 375 przez 1 godzinę i 10 minut lub do momentu dokładnego podgrzania skorupek.