Cztery serowe Nadziewane muszelki z dymną Marinarą

Cztery serowe Nadziewane muszelki z dymną Marinarą
Cztery ser nadziewane muszle z dymu Marinara może być tylko danie główne szukasz. Ten przepis sprawia, że 5 porcji z 849 kalorii, 54g białka, oraz 30 g tłuszczu każdy. Na 4,06 zł za porcję, ten przepis okładki 48% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz pod ręką ser asiago, sól, szczypiorek i kilka innych składników, możesz to zrobić. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Muszle Jumbo nadziewane serem z sosem Marinara, Naleśniki nadziewane szpinakiem i serem z Marinarą, oraz Trzy Serowe Nadziewane Muszelki.

Instrukcje

1
Makaron ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, pomijając sól i tłuszcz.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
SólSól
2
Odcedzić i odstawić.
3
Rozgrzej piekarnik do 37
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Płaszcz 2 (13 x 9 cali) naczynia do pieczenia w sprayu do gotowania; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
5
W maszynce umieścić twarożek i ser ricotta; procesować do uzyskania gładkiej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
TwarożekTwarożek
Ser RicottaSer Ricotta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
6
Połącz mieszankę twarożku, Asiago i następne 6 składników.
Składniki, których będziesz potrzebować
TwarożekTwarożek
Ser AsiagoSer Asiago
7
Łyżka lub rurka 1 łyżka mieszanki sera do każdej skorupki. Ułóż połowę nadziewanych muszli, szew boki do góry, w jednym przygotowanym naczyniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Muszle NadziewaneMuszle Nadziewane
SerSer
8
Wlać 3 szklanki Smoky Marinara nadziewane muszle.
Składniki, których będziesz potrzebować
Muszle NadziewaneMuszle Nadziewane
9
Posypać 1/2 szklanki mozzarelli. Powtórz procedurę z pozostałych nadziewanych muszli, 3 szklanki Smoky Marinara, i 1/2 szklanki mozzarella w pozostałych przygotowanych naczyniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Muszle NadziewaneMuszle Nadziewane
Puszka Włoskich Lub Meksykańskich Pomidorów Pokrojonych W Kostkę, OdsączonychPuszka Włoskich Lub Meksykańskich Pomidorów Pokrojonych W Kostkę, Odsączonych
10
Przykryć folią.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
11
Piec w temperaturze 375 przez 30 minut lub do całkowitego ogrzania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
12
W razie potrzeby udekorować natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-naćPietruszka-nać
13
Aby zamrozić niepakowaną zapiekankę: przygotuj osłonę schodkową z folią, naciskając, aby usunąć jak najwięcej powietrza. Owiń folią o dużej wytrzymałości. Przechowywać w zamrażarce do dwóch miesięcy.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
14
Aby przygotować mrożoną niepakowaną zapiekankę: Rozgrzej piekarnik do 37
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
15
Usunąć folię; zachować folię.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
16
Usuń folię; wyrzucić folię. Przykryć zamrożoną zapiekankę folią; piec w temperaturze 375 przez 1 godzinę i 10 minut lub do momentu dokładnego podgrzania skorupek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Muszle MakaronuMuszle Makaronu
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
PiekarnikPiekarnik
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia66
Magazyn