Cztery Ser Margherita Pizza

Cztery Ser Margherita Pizza
Przepis cztery ser Margherita Pizza może być wykonana w około 40 minut. Ten przepis służy 2. Jedna porcja tego dania zawiera około 306g białka, 209g tłuszczu i w sumie 8497 kalorii. Za 37,24 zł za porcję, ten przepis okładki 55% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Mieszanka parmezanu, czosnku, wstępnie upieczonych skórek do pizzy i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest dostarczany przez Allrecipes. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Niewiele osób naprawdę lubiło to danie główne. Jest to drogie przepis dla fanów śródziemnomorskiego jedzenia. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 57%, co jest całkiem niezłe. Cztery Ser Margherita Pizza, Cztery Ser Margherita Pizza, oraz Cztery Ser Margherita Pizza są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Wymieszaj oliwę z oliwek, czosnek i sól; wrzucić z pomidorami i odstawić na 15 minut. Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C).
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Posmaruj każdą skórkę pizzy odrobiną marynaty pomidorowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Cienko Pokrojonego, Częściowo Odtłuszczonego Sera Mozzarella8 Uncji Cienko Pokrojonego, Częściowo Odtłuszczonego Sera Mozzarella
1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
3
Równomiernie posyp pizzę mozzarellą i serami Fontina. Ułóż pomidory na wierzchu, a następnie posyp posiekaną bazylią, parmezanem i serem feta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszane Liście Sałat, Umyte I OdwirowaneMieszane Liście Sałat, Umyte I Odwirowane
Czubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki LiściastejCzubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki Liściastej
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
4
Piec w nagrzanym piekarniku, aż ser będzie musujący i złocistobrązowy, około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®

Polecane wino: Sangiovese, Shiraz, Wino Barbera

Pizza Margherita naprawdę dobrze komponuje się z winem Sangiovese, Shiraz i Barbera. Najlepsze wino do pizzy zależy od dodatków! Pizza z czerwonym sosem będzie wymagała czerwonego wina z pewną kwasowością, takiego jak barberan lub sangiovese. Dodaj pepperoni lub kiełbasę i możesz iść odważniej z syrah. Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Gran Selezione z oceną 4,8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 58 dolarów za butelkę.
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Gran Selezione
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Gran Selezione
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia57
Magazyn