Four Seasons Veggie Pizza może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.08 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 27g białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 564 kalorie. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Jeśli masz mozzarellę, ciasto na pizzę, parmezan i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Z łyżeczką wynik 43%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Cztery Pory Roku Pizza Wegetariańska, Turcja na wszystkie pory roku, oraz Four Seasons Enchiladas dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 246°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Szczotka dno dużej obramowanej blachy do pieczenia z oliwą z oliwek. Naciśnij i rozciągnij ciasto na pizzę równomiernie, aby uzyskać dużą rundę. (Jeśli ciasto jest odporne na początku, pozwól mu odpocząć na minutę, a następnie kontynuuj.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
3
Posypać mozzarellą i pół parmezanu, pozostawiając 1/2-calowy zwykły granicy.
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Włochów. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 85 dolarów za butelkę.
Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione
Jasny rubinowy kolor i oszałamiająca koncentracja zapachów. Eteryczne, owocowe, kwiatowe i balsamiczne nuty podkreślają świeżą elegancję. Nuty wiśni, wiśni, czereśni, wiśni morelowej, fiołka, mięty, anyżu, cynamonu. Cały jego blask wyraża się w podniebieniu z niezwykłą równowagą pomiędzy koncentracją kwasowości i elegancji. Powracają typowe nuty czerwonych owoców przedłużone przez słodkie taniny i doznania mineralne. Czysty, elegancki, trwały i delikatny.