Cztery Pieczarkowe Pesto Pizza

Cztery pieczarkowe Pesto Pizza może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 17g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 371 kalorii. Na 3,87 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, sałatkę z selera i pietruszki, ząbki czosnku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 36 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Pieczony kurczak i pieczarkowe Pesto Pizza, Bakłażan (Bakłażan) Pieczarka Feta Pesto Pizza, oraz Grillowana pizza z pieczarkowym Pesto i serem Fontina dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść kamień do pizzy lub ciężką blachę do pieczenia w piekarniku. Rozgrzej piekarnik do 500 (zachowaj kamień do pizzy lub blachę do pieczenia w piekarniku, gdy się nagrzeje).
Umieść ciasto w średniej misce zabezpieczonej przed kuchenką mikrofalową pokrytej sprayem do gotowania. Pokrywa i mikrofala przy średnim (50% mocy) 45 sekund.
Połącz 2/3 szklanki wody i porcini w szklanej miarce o pojemności 2 szklanek. Kuchenka mikrofalowa W Wysokiej 4 minut lub do przetargu; drenaż. Grubo posiekać borowiki.
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu.
Dodaj świeże grzyby i czosnek; smażyć 5 minut. Wymieszać z borowikami, pieprzem i solą.
Rozwałkuj ciasto na prostokąt o wymiarach 12 x 8 cali na mące. Ostrożnie wyjmij kamień do pizzy z piekarnika; ułóż ciasto na kamieniu do pizzy.
Rozłóż pesto na cieście, pozostawiając granicę 1/2 cala.
Posypać serem pesto; na wierzch wymieszać z grzybami.
Piec w 500 przez 13 minut lub aż skorupa jest rumiane i chrupiące.