Cztery Galaretki Pieprzowo-Jabłkowe

Cztery Galaretki Pieprzowo-Jabłkowe
Cztery galaretki pieprzowo-jabłkowe mogą być tylko przyprawą, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 2192 kalorii, 3G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Na 4,13 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka octu jabłkowego, pektyny galaretki z owocami kulkowymi, papryki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Galaretka Jabłkowo-Pieprzowa, Pieczeń wieprzowa i brukselka z galaretką Balla Sweet Apple Jelly Glaze, oraz Galaretka z papryką dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wykonaj kroki od 1 do 4 instrukcji konserw, używając pięciu słoików wielkości kufla.
2
Stem jalapeos. Nasiona i drobno pokroić tyle, aby 1/4 szklanki (patrz UWAGI). Grubo posiekać Pozostałe jalapeos( Nie nasiona); należy mieć 2 szklanki. Rdzeń i grubo posiekać jabłka; powinieneś mieć 5 1/2 szklanki. Łodyga, nasiona i grubo posiekać żółtą paprykę; powinieneś mieć 2 szklanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka żółtaPapryka żółta
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
3
W 8-do 10-Quart patelni, połączyć grubo posiekane jalapeos, jabłka, i żółta papryka; ocet; i 1/2 szklanki wody. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu, często mieszając; zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż jabłka będą miękkie po przekłuciu, o 10 protokół. Delikatnie wcisnąć mieszaninę przez drobny sitko ustawione na dużej misce; wyrzucić mieszankę warzywną lub zapisać do innych zastosowań. Spłucz i osusz patelnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka żółtaPapryka żółta
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Powrót płyn do patelni; dodać pokrojone w kostkę jalapeos, czerwone i zielone papryki, masło (jeśli używasz) i pektyny. Doprowadzić do toczenia wrzenia na dużym ogniu, często mieszając. Wymieszać z cukrem; gdy mieszanka wznowi wrzenia, mieszać dokładnie przez 2 minuty, jeśli używasz pektyny MCP (1 minuta, jeśli używasz Sure-Jell lub Ball Fruit Jell).
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego3/4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
PektynaPektyna
Brzoskwinia Lub Nektarynka Pokrojona W PlastryBrzoskwinia Lub Nektarynka Pokrojona W Plastry
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Natychmiast zdjąć z ognia.
6
Odtłuścić i wyrzucić pianę z galaretki.
Składniki, których będziesz potrzebować
(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)
7
Wykonaj kroki od 5 do 11 instrukcji konserw, pozostawiając 1/4 cala przestrzeni na głowę w każdym słoiku i przetwarzając słoiki przez 5 minut (patrz UWAGI).
1
Dodaj masło do dżemów i galaretek, aby zapobiec tworzeniu się piany podczas gotowania. Jeśli pominiesz masło, zetrzyj pianę przed nalaniem dżemu lub galaretki do słoików. Przepis daje około 1/4 szklanki mniej.
Składniki, których będziesz potrzebować
żelkiżelki
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)
DżemDżem
2
Zmierz cały cukier do miski przed rozpoczęciem przepis. Wiele przepisów na konserwy wymaga dodania dużej ilości cukru, gdy mieszanina już się gotuje; pomiar z wyprzedzeniem upraszcza ten krok i zapobiega błędom.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Użyj miarki, aby zmierzyć objętość. Niektóre przepisy wymagają zmniejszenia mieszanki o pewną ilość. Aby to łatwo sprawdzić, włóż czystą, drewnianą linijkę do patelni przed gotowaniem i zmierz, jak daleko jest mieszanka. Następnie gotować zgodnie z zaleceniami, aż zmniejszy się o określony procent. Na przykład, jeśli niegotowana mieszanina mierzy 4 cale na patelni i przepis mówi, aby zmniejszyć o połowę, gotować do 2 cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia8
Magazyn