Czosnkowo-ziołowa Pieczona pierś indyka z majonezem estragonowym

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj czosnku i ziół pieczonej piersi indyka z majonezem estragonowym. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 50g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 294 kalorie. Ten przepis służy 12 i kosztuje $3.1 za porcję. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz majonez, sól, oliwę z oliwek extravirgin i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Czosnek Ziołowy Boczek Zawinięty Pierś Z Indyka, Pieczona W Ziołach Pierś Z Indyka, oraz Ziołowa Pieczona Pierś Z Indyka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby przygotować indyka, przyciąć nadmiar tłuszczu. Zaczynając od jamy szyi, rozluźnij skórę od piersi, wkładając palce, delikatnie naciskając między skórę a mięso.
Połączyć 2 łyżki estragonu i 6 kolejnych składników (przez czosnek), dobrze mieszając. Mieszankę estragonu wcierać pod rozluźnioną skórę i nad mięsem z piersi.
Umieść indyka, pierś do góry, na drucianym stojaku pokrytym sprayem do gotowania.
Umieść stojak na patelni do pieczenia.
Wlać 1 1/2 szklanki wody na patelnię.
Piec w temperaturze 350 przez 1 godzinę. Baste indyk z sokami z patelni.
Piec dodatkowe 30 minut lub aż termometr zarejestruje 16
Wyjąć indyka z piekarnika. Luźno przykryć folią; odstawić na 20 minut.
Usunąć skórę z indyka; wyrzucić. Cienko pokroić indyka.
Aby przygotować majonez, połączyć majonez i pozostałe składniki, dobrze mieszając.