Czosnkowo-Ziemniaczany Włoski Klopsik
Czosnek ziemniaki-Topped włoski klopsiki może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.51 za porcję. Jedna porcja zawiera 295 kalorii, 32G białka, oraz 9g tłuszczu. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. udaj się do sklepu i podnieś parmezan, cebulę, dodatkową mieloną wołowinę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to rozsądna cena przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 25 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 58%, co jest dobre. Spróbuj Pieczeń Muffin Puszka Z Ziemniakami, Włoski Klopsik Z Indyka, Ziemniaków I Cukinii, oraz Klopsiki z boczkiem i serem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 191°. Spray 13x9-cala (3-quart) szklane naczynie do pieczenia z gotowania sprayu. W dużej misce ubić jajka. Wymieszać z sosem makaronowym, bułką tartą, cebulą, włoską przyprawą, solą i wołowiną do dobrze wymieszanego. Naciśnij mieszaninę w dnie naczynia do pieczenia.
Piec 40 do 50 minut lub do mięsa termometr wstawiony w środku czyta 71°.
W międzyczasie ugotuj ziemniaki zgodnie z zaleceniami na torebce, używając mleka, wody i masła.
Tłuczone ziemniaki rozłożyć na klopsie; posypać serem.
Piec 10 do 15 minut dłużej lub do góry zaczyna brązowy.
Odstawić na 5 minut przed cięciem.