Czosnkowo-Skwierczące Pieczarki
Czosnkowo-skwierczące grzyby to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 48 kalorii. Na 97 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Najlepiej sprawdza się jako przystawka i odbywa się w ok. 45 minut. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka bulionu wołowego bez dodatku soli, oliwa z oliwek, szczypta pieprzu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia super spoonacular wynik 81%. Spróbuj Pieczarki Skwierczące Czosnkiem, Kotlety jagnięce skwierczące z czosnkiem, oraz Makrela ze skwierczącym czosnkiem, imbirem i pomidorami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick pokrytej sprayem do gotowania na średnim ogniu do gorąca.
Dodaj grzyby, pokruszony czerwony pieprz, sól, i czosnek na patelni, i smażyć przez 3 protokół. Zmniejszyć ciepło do średniego.
Dodać bulion i czarny pieprz, i gotować 5 protokół.
Zdjąć z ognia i posypać natką pietruszki.