Czosnkowo-Parmezanowy Popcorn
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur Hor d ' oeuvre, więc dać czosnek-parmezan Popcorn spróbować. Ten przepis służy 5. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 273 kalorie, 7G białka, oraz 16G tłuszczu na porcję. Na 43 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Mieszanka pieprzu cayenne, olej roślinny, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Czosnek Rozmaryn Parmezan Popcorn, Parmezan Koperek I Czosnek Popcorn, oraz Parmezan-Czosnek Popcorn Snack dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małym rondlu na średnim ogniu rozpuść masło.
Dodać czosnek i gotować 1 minutę, mieszając, następnie zdjąć rondel z ognia i odstawić do ostygnięcia lekko.
Ciepły olej roślinny w dużym, głębokim garnku z ciasną pokrywą na dużym ogniu. Gdy olej jest gorący, dodaj popcorn, przykryj garnek i gotuj 1 minutę. Energicznie przesuwaj garnek tam iz powrotem nad palnikiem, aż popcorn zacznie pękać. Kontynuuj gotowanie i potrząsanie garnkiem, aż popping ustąpi, o 5 protokół.
Wyjmij garnek z ognia i przenieś popcorn do dużej miski.
Popcorn polać mieszanką masło-czosnek, posypać parmezanem i cayenne i wrzucić do płaszcza. Doprawić solą i podawać.