Czosnkowe Crostini ze świeżą mozzarellą
Need a bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przystawki? Czosnek Crostini ze świeżą mozzarellą może być spektakularny przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 24 porcje z 22 kalorie, 1G białka, oraz 1g tłuszczu każdy. Na 11 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Jeśli masz oliwę z oliwek, czosnek, liście bazylii i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 17 smakoszy i kucharzy. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Z łyżeczką wynik 29%, to danie nie jest tak niesamowite. Spróbuj Czosnkowe Crostini ze świeżą mozzarellą, Świeże Mozzarellan I Pomidor Crostini, oraz Crostini ze świeżym Mozzarellanem i sosem anchois dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 218°. na nieczystej blasze ciastek, umieścić kromki chleba.
Pędzel olej na kromki chleba.
Piec 4 do 5 minut lub aż bardzo jasny złoty kolor. Fajne 5 minut.
W międzyczasie wymieszać wszystkie pozostałe składniki z wyjątkiem czosnku.
Ząbki czosnku przeciąć na pół. Pokroić boki czosnku na tosty chleb kromki. Mieszankę łyżką na kromki chleba.