Czosnek wołowy

Czosnek wołowy
Czosnek wołowy wymaga około 25 minut od początku do końca. Ten bezglutenowy, bezmleczny, paleolityczny i pierwotny przepis służy 4 i kosztuje 1,47 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 26g białka, 30 g tłuszczu, oraz w sumie 397 kalorii. 12 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Ten przepis z BBC Good Food wymaga pieprzu, ząbków czosnku, octu winnego i dobrze przyciętej spódnicy wołowej. Działa dobrze jako niedrogie danie główne. Z łyżeczką wynik 57%, to danie jest solidne. Wołowina z czosnkiem, Czosnek Wołowy, oraz Czosnek Wołowy Enchiladas są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
W tłuczku i moździerzu zmiażdżyć pieprz i czosnek ze szczyptą soli, aż uzyskamy gładką pastę, następnie wymieszać ocet. Posmaruj wołowinę niemetalicznym naczyniem, a następnie przetrzyj pastą. Pozostaw w lodówce na kilka godzin, ale nie dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I TymianekPęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I Tymianek
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
(albo Zwykłe)(albo Zwykłe)
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Zaprawy I TłuczkiZaprawy I Tłuczki
2
Aby ugotować, umieść patelnię na bardzo gorącym ogniu. Marynatę zetrzeć z mięsa, a następnie doprawić odrobiną soli. Gotować mięso do zwęglenia z każdej strony około 5 minut z każdej strony na rzadkie; jeśli cięcie jest bardzo grube, można piec go w gorącym piekarniku przez 5 minut po upieczeniu. Podnieś na deskę do krojenia, następnie odpocznij przez 5 minut, a następnie pokrój w plasterki i podawaj z frytkami, jeśli chcesz.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sos Z Indyka, PodgrzewanySos Z Indyka, Podgrzewany
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
(albo Zwykłe)(albo Zwykłe)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
Cukierki W CzekoladzieCukierki W Czekoladzie
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia9
Magazyn