Czosnek wołowy
Czosnek wołowy wymaga około 25 minut od początku do końca. Ten bezglutenowy, bezmleczny, paleolityczny i pierwotny przepis służy 4 i kosztuje 1,47 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 26g białka, 30 g tłuszczu, oraz w sumie 397 kalorii. 12 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Ten przepis z BBC Good Food wymaga pieprzu, ząbków czosnku, octu winnego i dobrze przyciętej spódnicy wołowej. Działa dobrze jako niedrogie danie główne. Z łyżeczką wynik 57%, to danie jest solidne. Wołowina z czosnkiem, Czosnek Wołowy, oraz Czosnek Wołowy Enchiladas są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
W tłuczku i moździerzu zmiażdżyć pieprz i czosnek ze szczyptą soli, aż uzyskamy gładką pastę, następnie wymieszać ocet. Posmaruj wołowinę niemetalicznym naczyniem, a następnie przetrzyj pastą. Pozostaw w lodówce na kilka godzin, ale nie dłużej.
Aby ugotować, umieść patelnię na bardzo gorącym ogniu. Marynatę zetrzeć z mięsa, a następnie doprawić odrobiną soli. Gotować mięso do zwęglenia z każdej strony około 5 minut z każdej strony na rzadkie; jeśli cięcie jest bardzo grube, można piec go w gorącym piekarniku przez 5 minut po upieczeniu. Podnieś na deskę do krojenia, następnie odpocznij przez 5 minut, a następnie pokrój w plasterki i podawaj z frytkami, jeśli chcesz.