Czosnek, Szpinak I Cheddar Fondue

Czosnek, Szpinak I Cheddar Fondue
Czosnek, szpinak i Cheddar Fondue jest bezglutenowe i wegetariańskie hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 30 i kosztuje 29 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 75 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka czosnku, potrójny ser cheddar, Philadelphia cream cheese spread, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Karmelizowana tarta z czosnkiem, szpinakiem i cheddarem, Fondue Cheddar, oraz Fondue Cheddar dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Masło rozpuścić w średnim rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Dodać czosnek; gotować 2 min., często mieszając. Wymieszać z winem; doprowadzić tylko na wolnym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
3
Wrzucić rozdrobniony ser ze skrobią kukurydzianą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Nutą Philadelphia®, PodzieloneZ Nutą Philadelphia®, Podzielone
Opakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 CalaOpakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala
4
Dodać, 1/2 szklanki na raz, do mieszaniny wina; gotować 1 min. po każdym dodaniu lub do całkowitego rozpuszczenia sera, stale mieszając. Wymieszać z serem śmietankowym; gotować i mieszać 2 min. albo aż się stopi.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Grubych Plastrów Ogórków Kiszonych8 Grubych Plastrów Ogórków Kiszonych
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
5
Dodać szpinak; gotować 2 min. albo tylko do zwiędnięcia, ciągle mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika JajJajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
6
Podawać w garnku do fondue lub małej powolnej kuchence.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia WkładkiMasło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
TrudnośćTwardy
Gotowe W30 m.
Porcje30
Ocena Zdrowia0
Magazyn