Czosnek, Szpinak I Cheddar Fondue
Czosnek, szpinak i Cheddar Fondue jest bezglutenowe i wegetariańskie hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 30 i kosztuje 29 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 75 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka czosnku, potrójny ser cheddar, Philadelphia cream cheese spread, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Karmelizowana tarta z czosnkiem, szpinakiem i cheddarem, Fondue Cheddar, oraz Fondue Cheddar dla podobnych receptur.
Instrukcje
Masło rozpuścić w średnim rondlu na średnim ogniu.
Dodać czosnek; gotować 2 min., często mieszając. Wymieszać z winem; doprowadzić tylko na wolnym ogniu.
Wrzucić rozdrobniony ser ze skrobią kukurydzianą.
Dodać, 1/2 szklanki na raz, do mieszaniny wina; gotować 1 min. po każdym dodaniu lub do całkowitego rozpuszczenia sera, stale mieszając. Wymieszać z serem śmietankowym; gotować i mieszać 2 min. albo aż się stopi.
Dodać szpinak; gotować 2 min. albo tylko do zwiędnięcia, ciągle mieszając.
Podawać w garnku do fondue lub małej powolnej kuchence.