Czosnek-rozmaryn-chrupiący stelaż jagnięcy

Czosnek-rozmaryn-chrupiący stelaż jagnięcy
Czosnek-rozmaryn-Crusted Rack jagnięciny może być tylko danie główne szukasz. Jedna porcja zawiera 689 kalorii, 41g białka, oraz 54g tłuszczu. Ten bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje 3,22 zł za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odebrać pieprz, białka, rozmaryn, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby wykorzystać świeży rozmaryn można śledzić to danie główne z Jogurt waniliowy z kompot Winogronowo-jagodowy z miodem i świeżym rozmarynem: łatwe śniadanie lub deser jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Stelaż jagnięcy z ziemniakami rozmarynowymi, Stelaż jagnięcy z żurawiną z ziemniakami rozmarynowymi, oraz Rosemary-Crusted Rack jagnięcina z sosem balsamicznym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 42
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Umieść chleb w robocie kuchennym; pulsuj 10 razy lub aż grube okruchy odmierzają 1 szklankę.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (około 3/4 Funta)12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (około 3/4 Funta)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
3
W płytkim naczyniu połączyć bułkę tartą i kolejne 4 składniki. Dip mięsisty stronie baranka w białkach jaj; pogłębiać w mieszaninie panierki. Wklep pozostałą mieszaninę bułki tartej na stojaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości TłuszczuOpcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
4
Umieścić jagnięcinę, mięsisty bok do góry, na patelni brojlerów pokrytych sprayem do gotowania. Włóż termometr do mięsa w najgrubszą część jagnięciny, upewniając się, że termometr nie dotyka kości.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku
4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Mieszanka Przypraw Do Steków Lub Sól I świeżo Zmielony Czarny PieprzMieszanka Przypraw Do Steków Lub Sól I świeżo Zmielony Czarny Pieprz
5
Piec w temperaturze 425 przez 45 minut lub aż termometr zarejestruje 145 (średnio Rzadki) do 160 (średnio).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
6
Odstawić na 10 minut przed krojeniem.
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia21
Magazyn