Czosnek Pieczony-Balsamiczny Aioli
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj prażonego czosnku-balsamicznego Aioli. Ten przepis służy 4 i kosztuje 5 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, cały 30, i wegańskie przepis ma 73 kalorie, 0g białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Jeśli masz ocet balsamiczny, majonez rzepakowy, szczyptę koszernej soli i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Pieczona fasolka szparagowa z pieczonym czosnkiem Aioli, Pieczony Czosnek Aioli, oraz Pieczony Czosnek Aioli dla podobnych receptur.
Instrukcje
Usuń papierową skórę z główki czosnku.
Skropić olejem czosnek; zawijać w folię.
Piec w temperaturze 375 przez 45 minut. Fajne 10 minut. Oddzielne goździki; wycisnąć do miski. Odrzuć Skórki. Rozgnieść czosnek. Wymieszaj majonez rzepakowy, ocet balsamiczny i szczyptę koszernej soli.