Czosnek Parmezan Szparagi

Czosnek Parmezan Szparagi
Czosnek parmezan szparagi może być tylko bezglutenowy i pierwotny przepis, którego szukałeś. Jedna porcja tego dania zawiera około 3G białka, 6G tłuszczu i w sumie 79 kalorii. Za $1.11 za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 4. Jedna osoba cieszyła się, że spróbowała tego przepisu. Jeśli masz pod ręką szparagi, masło, wodę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Przynosi ci smak domu. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 15 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 35%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Grillowane szparagi z czosnkiem i parmezanem, Czosnek Parmezan Pieczone Szparagi, oraz Szparagi Parmezan Czosnek Włócznie.

Instrukcje

1
Na dużej patelni zagotuj wodę.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodaj szparagi i czosnek. Przykryj i gotuj przez 5-7 minut lub do miękkości; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzparagiSzparagi
CzosnekCzosnek
3
Skrop masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
4
Posyp parmezanem; delikatnie wrzucić do pokrycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
ParmezanParmezan

Wyposażenie

TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn