Czosnek Parmezan Style Pieczone Puree Ziemniaczane
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc daj czosnek parmezan Style pieczone puree ziemniaczane spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 324 kalorie, 12g białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8 i kosztuje 96 centów za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odebrać parmezan, ser mozzarella, sól koszerna, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. 4826 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest idealny do Święto Dziękczynienia. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Parmezan Czosnek Puree Ziemniaczane, Puree Czerwone Z Czosnkiem I Parmezanem, oraz Kremowy Parmezan Czosnek Puree Ziemniaczane dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. i lekko spryskaj 9×13 cala naczynie do pieczenia sprayem do gotowania.Gotować ziemniaki w kostkach przez 10-15 minut, aż do przetargu widelcowego.
Odcedzić i przelać do dużej miski. Używając miksera ręcznego lub miksera stojącego ubijaj ziemniaki na niskim poziomie, aż się połączą.
Dodaj sól, sól czosnkową, pieprz i mleko, aż ziemniaki i ładnie i ubijane. Bij tylko do połączenia.
Przełożyć puree ziemniaczane do przygotowanego naczynia do pieczenia i równomiernie rozprowadzić. Top z parmezanem, sosem makaronowym następnie rozdrobniony ser.
Piec przez 25-30 minut, aż ser się rozpuści.
Podawać jako dodatek do dania głównego.