Czosnek-limonka Mahi Mahi

Czosnek-limonka Mahi Mahi
Czosnek-limonka Mahi Mahi może być dobry przepis, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Ten przepis sprawia, że 1 porcja z 735 kalorii, 68g białka, oraz 31 g tłuszczu każdy. Na $17.98 za porcję, ten przepis Pokrowce 40% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz sok z limonki, musztarda dijon, sos sojowy i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby wykorzystać zmielony imbir, można śledzić to danie główne z Ciasto imbirowe z lukrem imbirowym jako deser. 3 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Jest dostarczany przez Recipezaar. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 80%. Spróbuj Czosnek-Limonka Mahi Mahi, Coconut Lime Mahi Mahi Tacos z tequilą namoczoną salsą arbuzową, oraz Miękkie Tacos Mahi Mahi z sosem imbirowo-limonkowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej grill.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
2
Połączyć i ubić razem sok z limonki, oliwę z oliwek, czosnek, sos sojowy, mielony imbir, musztardę dijon, sól i pieprz.Używając folii aluminiowej, uformuj otwarte "opakowanie", aby umożliwić rybom siedzenie w mieszance czosnkowo-wapiennej w celu łatwiejszego grillowania.Spód folii zalać sprayem do gotowania lub masłem, aby zapobiec przywieraniu ryb.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku
Udziec Jagnięcy Z KościąUdziec Jagnięcy Z Kością
1/4 Szklanki Suszonej Musztardy1/4 Szklanki Suszonej Musztardy
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
3
Umieścić rybę w opakowaniu i umyć około połowy opatrunku i zarezerwować resztę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
4
Umieść paczkę na grillu i gotuj do żądanej temperatury, odwracając tylko raz.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
5
Steki mahi Mahi posmaruj ponownie pozostałym dressingiem po odwróceniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mahi MahiMahi Mahi
1 Papryczka Chipotle, Grubo Posiekana1 Papryczka Chipotle, Grubo Posiekana

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Ryby można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jednym z win, które możesz spróbować, jest GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio. Ma 4,8 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 15 dolarów.
GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT Pinot Grigio rozbrzmiewa żywą gruszką i tropikalnymi owocami, zrównoważoną przez wyraźną kwasowość i elegancko wyrafinowaną świeżość. To wino o aromatach dojrzałych owoców pestkowych i cytrusów prezentuje smaki melona, nektaryny i cytryny Meyera, które wykończą się lekkimi i orzeźwiającymi.
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia55
Magazyn