Czosnek Krewetki Stosy

Czosnek krewetki stosy jest Wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Na 1,35 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 19g białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 402 kalorie. Sprawdza się jako raczej niedrogie danie główne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz salsę pomidorową, kolendrę, kliny limonki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać salsę można śledzić to danie główne z Deserowa Salsa Truskawkowa jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Czosnek Parmezan Parsowane Ziemniaki Stosy, Pokrojony stek z chili na pikantnym ryżu z krewetkami i stosami Guacamole, oraz Hawaiian Shrimp Truck Special (Garlic Lemon Butter Shrimp).
Instrukcje
W 10-do 12-calowej patelni nieprzywierającej na średnim ogniu, mieszaj czosnek w oliwie z oliwek często, aż kuleją, około 1 minuty.
Dodaj krewetki i mieszać często aż różowy Na zewnątrz, 2 do 3 protokół.
Dodaj sok z limonki i mieszaj od czasu do czasu, aż większość cieczy wyparuje, a krewetki są nieprzezroczyste, ale nadal wilgotne-patrząc w środku najgrubszej części (wycięte do testu), około 3 do 5 minut. Wymieszać we wszystkich, ale 2 łyżki zielonej cebuli i kolendry i dodać sól i pieprz do smaku.
Lay 2 tortille płasko na 14-przez 17-calowy nonstick blachy do pieczenia. Podzielić połowę mieszanki krewetek między tortille i rozprzestrzeniać się w ciągu 1/2 cala krawędzi.
Posypać jedną trzecią sera na krewetki.
Połóż kolejną tortillę na każdym stosie i wierzch równo z pozostałą mieszaniną krewetek i kolejną trzecią sera. Przykryć pozostałymi tortillami i posypać pozostałym serem.
Piec w piekarniku regularnym lub konwekcyjnym 400, aż ser topi się wokół krawędzi stosów i zacznie brązowieć na wierzchu, 10 do 12 minut. Za pomocą szerokiej szpatułki przenieś stosy na talerze.
Podawać z salsą i limonką.