Czosnek Imbir Wołowina

Czosnek Imbir Wołowina
Przepis czosnek imbir wołowina może być wykonana w około 35 minut. Za $4.19 za porcję, otrzymujesz danie główne, które serwuje 4. Jedna porcja tego dania zawiera około 32G białka, 9g tłuszczu i w sumie 371 kalorii. 17 osób cieszyło się, że wypróbowało ten przepis. Jeśli masz pod ręką czosnek, olej canolan, groszek śnieżny i kilka innych składników, możesz to zrobić. Przynosi ci smak domu. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe i bezmleczne dieta. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia spektakularny wynik spoonacular 89%. Azjatycki Imbir Czosnek Cukinia Wołowina Suwaki, 30-Minutowy Sezam Imbir Czosnek Brokuły Wołowina Stir Fry, oraz 30-Minutowy Sezam Imbir Czosnek Brokuły Wołowina Stir Fry są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
W dużej zamykanej plastikowej torbie połącz 2 łyżki sosu sojowego, ocet balsamiczny, 1 łyżeczkę czosnku, brązowy cukier i 1/2 łyżeczki mielonego imbiru lub 2 łyżeczki imbiru; dobrze wymieszaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
Półsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, PosiekanaPółsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, Posiekana
Pieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, PrzyciętaPieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, Przycięta
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Szklanki (6 Uncji) Smażonej Cebulki French's® Original Lub Cheddar3 Szklanki (6 Uncji) Smażonej Cebulki French's® Original Lub Cheddar
2
Dodaj wołowinę. Zamknij worek i obróć, aby pokryć; wstaw do lodówki na co najmniej 1 godzinę, obracając raz. W misce wymieszaj skrobię kukurydzianą, bulion, keczup, sherry lub ocet, sos stekowy, cayenne i pozostały sos sojowy na gładką masę; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do StekówSos Do Steków
Każda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski JulienneKażda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski Julienne
Pieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, PrzyciętaPieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, Przycięta
1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany
Opakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie PlasterkiOpakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie Plasterki
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Marynowana Skórka Arbuza, 1 SłoiczekMarynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Na dużej patelni lub woku nieprzywierającym smaż wołowinę partiami w 2 łyżeczkach gorącego oleju, aż przestanie być różowa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
Opakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego RyżuOpakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego Ryżu
4
Usuń i utrzymuj ciepło. Na tej samej patelni smaż czerwoną paprykę i cebulę na pozostałym oleju przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 żółtych Tortilli Kukurydzianych (15 Cm), Podgrzanych8 żółtych Tortilli Kukurydzianych (15 Cm), Podgrzanych
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Dodaj groszek i pozostały czosnek i imbir; smażyć przez 2-3 minuty lub do momentu, gdy warzywa będą chrupiące. Zwróć wołowinę na patelnię. Wymieszaj mieszaninę bulionu i dodaj do patelni. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 2 minuty lub do zgęstnienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
W razie potrzeby podawaj z ryżem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groszek Goya®Groszek Goya®
TrudnośćTwardy
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia40
Magazyn