Czosnek i tymianek fasolka szparagowa
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj czosnku i tymianku. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 92 kalorie. Ten przepis służy 4. Na 78 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, liście tymianku, fasolę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Tymianek fasolka szparagowa z migdałami, Fasolka szparagowa z szalotką, tymiankiem i grzybami, oraz Fasolka szparagowa z bułką tartą cytrynowo-Tymiankową dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać fasolkę szparagową i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż zacznie mięknąć i brązowy, o 8 protokół.
Dodać czosnek i gotować, aż pachnące, kolejne 2 protokół.
Wyjąć z ognia i dodać pozostałe składniki, dobrze mieszając.