Czosnek i ser Bruschetta
Czosnek i ser Bruschetta wymaga około 25 minut od początku do końca. Ta przystawka ma 225 kalorii, 9g białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 16 i kosztuje 55 centów za porcję. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Jeśli masz zmniejszony tłuszcz ser szwajcarski, ser śmietankowy, pietruszka i kilka innych składników na rękę, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 36%, to danie nie jest tak wybitny. Spróbuj Czosnek Bruschetta, Czosnek Wołowy Bruschetta, oraz Pieczony Czosnek I Pomidor Bruschetta dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średniej misce zmiksuj beztłuszczowy twarożek, beztłuszczową śmietanę i beztłuszczowy majonez za pomocą miksera elektrycznego do uzyskania gładkiej konsystencji. Wymieszać w 1/2 zredukowanego tłuszczu ser szwajcarski, parmezan, pietruszka, zielona cebula i czosnek.
Ułóż kromki chleba w jednej warstwie na średniej blasze do pieczenia. Lekko tosty pod brojlerem.
Rozłóż kromki francuskiego chleba z mieszaniną twarogu.
Posypać pozostałym serem szwajcarskim. Broil pod rozgrzanym brojlerem około 1 1/2 minuty, aż ser się rozpuści.
Zdjąć z ognia i posypać mielonym czarnym pieprzem.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje najlepsze propozycje dla włoskiego. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 85 dolarów za butelkę.
![Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione]()
Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione
Jasny rubinowy kolor i oszałamiająca koncentracja zapachów. Eteryczne, owocowe, kwiatowe i balsamiczne nuty podkreślają świeżą elegancję. Nuty wiśni, wiśni, czereśni, wiśni morelowej, fiołka, mięty, anyżu, cynamonu. Cały jego blask wyraża się w podniebieniu z niezwykłą równowagą pomiędzy koncentracją kwasowości i elegancji. Powracają typowe nuty czerwonych owoców przedłużone przez słodkie taniny i doznania mineralne. Czysty, elegancki, trwały i delikatny.