Czosnek i rozmaryn bez kości natarł żeberko z sosem grzybowym z czerwonego wina

Czosnek bez kości i rozmaryn przetarł żeberko z sosem grzybowym z czerwonego wina jest bezglutenowe i bezmleczne przepis z 8 porcjami. Jedna porcja zawiera 664 kalorie, 59G białka, oraz 44g tłuszczu. Na 7,17 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz zmielony pieprz, wodę, wino i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać czerwone wino, można śledzić to danie główne z Czerwone Wino Ciasto Czekoladowe # SundaySupper jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. valentin day będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Niewiele osób lubiło to danie główne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Kawa prażona żeberka pieczone z palonym czosnkiem masło Gorgonzola, Grillowanie: rożen z jagnięciną bez kości z cytryną, rozmarynem i czosnkiem, oraz Wolno pieczona noga jagnięcina bez kości z czosnkiem, rozmarynem i cytryną dla podobnych receptur.
Instrukcje
Dostosuj stojak piekarnika do pozycji środkowej i podgrzej piekarnik do 250 stopni F.
Rozgrzać duży (12-calowy) patelnia na średnim ogniu. Smażyć ze wszystkich stron oliwą, solą i pieprzem. Włącz wentylator wyciągowy, dodać pieczeń na gorącej patelni i brązowy ze wszystkich stron, o 10 minut w sumie.
Przenieść pieczeń na talerz. Gdy ostygnie wystarczająco, aby obsłużyć, natrzeć czosnek i rozmaryn na całym.
Tymczasem, wylać wszystkie, ale 2 Tbs. z kapieli wołowych.
Dodać grzyby na gorącej patelni i saute aż dobrze rumiane, o 8 protokół.
Wymieszać bulion, wino i musztardę; dodać do grzybów i dusić do mieszania smaków i zmniejszyć nieznacznie, o 3 protokół.
Do miski wlać sos grzybowy; odstawić.
Ustaw stojak drutu na patelni i ustawić pieczeń na stojaku. Powolne pieczenie w piekarniku, aż pieczeń osiągnie temperaturę wewnętrzną 135 stopni F dla średnio rzadkich i 140 stopni F dla średnich, 2 1/2 do 3 godzin.
Przenieść pieczeń do deski do krojenia; usunąć stojak z patelni.
Wylać nadmiar tłuszczu, jeśli w ogóle. Ustaw patelnię na średnim ogniu; powrót sos pieczarkowy do patelni ciepła na wolnym ogniu.
Dodaj skrobię kukurydzianą i dalej gotuj na wolnym ogniu, aż sos lekko zgęstnieje, około minuty. Mięso pokroić i podawać z sosem.