Czosnek i rozmaryn bez kości natarł żeberko z sosem grzybowym z czerwonego wina
Czosnek bez kości i rozmaryn przetarł żeberko z sosem grzybowym z czerwonego wina jest bezglutenowe i bezmleczne przepis z 8 porcjami. Jedna porcja zawiera 664 kalorie, 59G białka, oraz 44g tłuszczu. Na 7,17 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz zmielony pieprz, wodę, wino i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać czerwone wino, można śledzić to danie główne z Czerwone Wino Ciasto Czekoladowe # SundaySupper jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. valentin day będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Niewiele osób lubiło to danie główne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Kawa prażona żeberka pieczone z palonym czosnkiem masło Gorgonzola, Grillowanie: rożen z jagnięciną bez kości z cytryną, rozmarynem i czosnkiem, oraz Wolno pieczona noga jagnięcina bez kości z czosnkiem, rozmarynem i cytryną dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Dostosuj stojak piekarnika do pozycji środkowej i podgrzej piekarnik do 250 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Rozgrzać duży (12-calowy) patelnia na średnim ogniu. Smażyć ze wszystkich stron oliwą, solą i pieprzem. Włącz wentylator wyciągowy, dodać pieczeń na gorącej patelni i brązowy ze wszystkich stron, o 10 minut w sumie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
3
Przenieść pieczeń na talerz. Gdy ostygnie wystarczająco, aby obsłużyć, natrzeć czosnek i rozmaryn na całym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
4
Tymczasem, wylać wszystkie, ale 2 Tbs. z kapieli wołowych.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
5
Dodać grzyby na gorącej patelni i saute aż dobrze rumiane, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
6
Wymieszać bulion, wino i musztardę; dodać do grzybów i dusić do mieszania smaków i zmniejszyć nieznacznie, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
7
Do miski wlać sos grzybowy; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Podroby I Kość Szyjna Z Indyka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
8
Ustaw stojak drutu na patelni i ustawić pieczeń na stojaku. Powolne pieczenie w piekarniku, aż pieczeń osiągnie temperaturę wewnętrzną 135 stopni F dla średnio rzadkich i 140 stopni F dla średnich, 2 1/2 do 3 godzin.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
Smażone Krewetki, Obrane
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
9
Przenieść pieczeń do deski do krojenia; usunąć stojak z patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do Krojenia
Smażone Krewetki, Obrane
10
Wylać nadmiar tłuszczu, jeśli w ogóle. Ustaw patelnię na średnim ogniu; powrót sos pieczarkowy do patelni ciepła na wolnym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Podroby I Kość Szyjna Z Indyka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
11
Dodaj skrobię kukurydzianą i dalej gotuj na wolnym ogniu, aż sos lekko zgęstnieje, około minuty. Mięso pokroić i podawać z sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala
Podroby I Kość Szyjna Z Indyka
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala