Czosnek i rozmaryn bez kości natarł żeberko z sosem grzybowym z czerwonego wina

Czosnek i rozmaryn bez kości natarł żeberko z sosem grzybowym z czerwonego wina
Czosnek bez kości i rozmaryn przetarł żeberko z sosem grzybowym z czerwonego wina jest bezglutenowe i bezmleczne przepis z 8 porcjami. Jedna porcja zawiera 664 kalorie, 59G białka, oraz 44g tłuszczu. Na 7,17 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz zmielony pieprz, wodę, wino i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać czerwone wino, można śledzić to danie główne z Czerwone Wino Ciasto Czekoladowe # SundaySupper jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. valentin day będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Niewiele osób lubiło to danie główne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Kawa prażona żeberka pieczone z palonym czosnkiem masło Gorgonzola, Grillowanie: rożen z jagnięciną bez kości z cytryną, rozmarynem i czosnkiem, oraz Wolno pieczona noga jagnięcina bez kości z czosnkiem, rozmarynem i cytryną dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Dostosuj stojak piekarnika do pozycji środkowej i podgrzej piekarnik do 250 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Rozgrzać duży (12-calowy) patelnia na średnim ogniu. Smażyć ze wszystkich stron oliwą, solą i pieprzem. Włącz wentylator wyciągowy, dodać pieczeń na gorącej patelni i brązowy ze wszystkich stron, o 10 minut w sumie.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Cienki-Cienki-
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Przenieść pieczeń na talerz. Gdy ostygnie wystarczająco, aby obsłużyć, natrzeć czosnek i rozmaryn na całym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
4
Tymczasem, wylać wszystkie, ale 2 Tbs. z kapieli wołowych.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
5
Dodać grzyby na gorącej patelni i saute aż dobrze rumiane, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Wymieszać bulion, wino i musztardę; dodać do grzybów i dusić do mieszania smaków i zmniejszyć nieznacznie, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
7
Do miski wlać sos grzybowy; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
8
Ustaw stojak drutu na patelni i ustawić pieczeń na stojaku. Powolne pieczenie w piekarniku, aż pieczeń osiągnie temperaturę wewnętrzną 135 stopni F dla średnio rzadkich i 140 stopni F dla średnich, 2 1/2 do 3 godzin.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
9
Przenieść pieczeń do deski do krojenia; usunąć stojak z patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
10
Wylać nadmiar tłuszczu, jeśli w ogóle. Ustaw patelnię na średnim ogniu; powrót sos pieczarkowy do patelni ciepła na wolnym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
11
Dodaj skrobię kukurydzianą i dalej gotuj na wolnym ogniu, aż sos lekko zgęstnieje, około minuty. Mięso pokroić i podawać z sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Każda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski JulienneKażda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski Julienne
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia37
Magazyn