Czosnek i hamburgery z indyka
Nigdy nie można mieć zbyt wiele amerykańskich przepisów, więc dać czosnek i hamburgery z indyka ranczo spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 28g białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 179 kalorii. Na $2.5 za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 4. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jeśli masz sos worcestershire, czosnek, mielony indyk, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. 336 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 64%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Czosnek i hamburgery z indyka, Southwest Ranch Turcja Burgery, oraz salsa ranch & veggie turkey burgers dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej grill na świeżym powietrzu na średnim ogniu i lekko nasmaruj ruszt.
Zagnieść razem indyka, Ranch mix, jajko, czosnek, sos Worcestershire, przyprawione sól, i pieprz w misce, aż równomiernie połączone; podzielić na 4 równe porcje i formie pasztecików.
Gotować na rozgrzanym grillu około 5 minut na stronę dla dobrze zrobione. Natychmiastowy odczyt termometr włożony do środka powinien odczytać 165 stopni F (74 stopni C).