Czosnek Herbed Grillowane Steki Z Tuńczyka
Czosnek Herbed grillowane steki z tuńczyka to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny danie główne. Ten przepis serwuje 4 i kosztuje $6.01 za porcję. Jedna porcja zawiera 281 kalorii, 40g białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest idealny do Czwarty Lipca. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, sól, ząbki czosnku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłka jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 90%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Steki Z Tuńczyka Herbed, grillowane steki z miecznika z sałatką kukurydzianą herbed, oraz Grillowane Steki Z Tuńczyka podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej, zamykanej plastikowej torbie połącz sok z cytryny, olej, czosnek i tymianek.
Dodać tuńczyka; uszczelnić worek i obrócić do płaszcza. Przechowywać w lodówce do 30 minut, obracając od czasu do czasu.
Tuńczyka wyjąć z torebki, posypać solą i pieprzem.
Marynatę odcedzić i wyrzucić. Zwilżyć papierowy ręcznik olejem kuchennym; używając szczypiec o długiej rękojeści, lekko pokryć stojak na grill.
Tuńczyk grillowany, przykryty, na średnim ogniu lub smażony 4 in. od ognia przez 3-4 minuty z każdej strony na średnio rzadkie lub do lekko różowego w środku.
Polecane wino: Merlot, Pinot Noir, Wino Różane
Tuńczyk działa naprawdę dobrze z Merlotem, Pinot Noir i winem różowym. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, ryby "meatier", takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe wino będzie również dobrze pasować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Wino, którego można spróbować to Peju Province Merlot. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 38 dolarów.
![Prowincji Peju Merlot]()
Prowincji Peju Merlot
Rocznik 2010 prezentuje stylowe i pociągające cechy Merlot z żywymi smakami śliwki i czarnej porzeczki. Nuty anyżu i wanilii na nosie otwierają się na złożone, zintegrowane warstwy smaków malin, wiśni i kakao, które robią uderzające wrażenie na podniebieniu.