Czosnek Grillowane Pomidory

Need a bezglutenowa i pierwotna przystawka? Czosnek grillowane pomidory może być spektakularny przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 149 kalorii, 4G białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje 97 centów za porcję. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Mieszanka pieprzu, parmigiano-reggiano, czosnek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 32%, co nie jest zbyt wspaniałe. Spróbuj Grillowane pieczarki czosnkowe i pomidory, Grillowany Halibut z koprem włoskim, pomidorami i pieczonym czosnkiem, oraz CSA Day: Grillowana letnia Squash z pomidorami, czosnkiem i szalotkami (i inne pyszne pomysły na Twój Haul CSA) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pomidory pokroić na pół w poprzek, doprawić domową przyprawą.
Rozgrzać olej na małej patelni na średnim ogniu.
Dodaj czosnek, i gotować, aż tylko zaczyna się złoty kolor, 1 do 2 protokół.
Czosnek i olej wlać do żaroodpornej miski.
Olej grill i ustawić na wysokie temperatury.
Umieść pomidory pokrojone bokiem i grilluj przez 3 do 5 minut. Odwróć, top z mieszaniną oleju czosnkowego i nadal gotować przez kolejne 3 minuty.
Wyjąć z grilla i polać tymiankiem, domową przyprawą i Parmigiano-Reggiano.
Składniki wymieszać i przechowywać w szczelnym pojemniku do 6 miesięcy.