Czosnek Czerwone Ziemniaki

Czosnek czerwone ziemniaki to bezglutenowe przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 269 kalorii. Na 64 grosze za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka masła, czosnku, soli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 884 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Grillowane ziemniaki z ziemniakami czosnkowymi i czerwoną papryką, ziemniaki z grilla i ziemniaki czosnkowe na alls.com, Bennigan ' s Garlic puree Potatoes-łatwo jest zrobić puree czosnkowe, oraz Johnny Garlic ' s Famous Garlic and Rosemary puree Potatoes.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Umieść ziemniaki w naczyniu do pieczenia 8x8 cali.
W małej misce połączyć roztopione masło, czosnek, sól i sok z cytryny; zalać ziemniakami i wymieszać do obtarcia.
Posypać ziemniakami parmezanem.
Piec pod przykryciem, w rozgrzanym piekarniku przez 30 minut. Odkryć i piec dodatkowe 10 minut, lub do złotego koloru.