Czosnek Cilantro Limonka Ryż
Czosnek Cilantro Lime Rice to bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie przystawka. Na 58 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 208 kalorii, 5G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis służy 8. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 18 mówi, że trafił w sedno. Mieszanka cebuli, kolendra, czosnek, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Krewetki cytrynowe z czosnkiem i ziołami z ryżem Cilantro Lime, Kurczak Tequila Lime Z Ryżem Cilantro Lime, oraz Czerwony Lucjan z kolendrą, czosnkiem i limonką dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać czosnek i cebulę i gotować przez 3 do 4 protokół. Zmniejszyć ogień do niskiej i dodać ryż i sól. Gotować na małym ogniu przez 3 minuty, stale mieszając, aby upewnić się, że ryż się nie pali.
Dodać 2 szklanki bulionu oraz sok i skórkę z 2 limonek i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do niskiej, przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 10 do 15 minut lub aż ryż jest gotowy.
Dodaj więcej płynu w razie potrzeby. Ryż nie powinien być lepki.
Tuż przed podaniem wymieszaj sok z 1 limonki i dużo posiekanej kolendry.