Czeski gulasz (prawdziwy)
Przepis Czeski gulasz (prawdziwy) jest gotowy w około 1 godzinę i 10 minut i zdecydowanie jest świetnym bezglutenowe i bezmleczne opcja dla miłośników kuchni wschodnioeuropejskiej. Jedna porcja zawiera 740 kalorii, 41g białka, oraz 51 g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 2,56 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Działa dobrze jako danie główne w rozsądnej cenie. 7 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka octu, oleju, mielonej gałki muszkatołowej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Shepherd ' s Pie (the Real Thing!), Authentic KFC Coleslaw: the Real Thing, oraz Biszkopty bezglutenowe-smakują jak prawdziwe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużym holenderskim piekarniku (duży garnek do gulaszu) na dużym ogniu.
Połącz wołowinę i wieprzowinę i zacznij brązowieć w oleju ze wszystkich stron.Gdy mięso jest rumiane ze wszystkich stron dodać cebulę; dodać wystarczającą ilość wody, aby pokryć mieszankę mięsa i cebuli.Tie przyprawy marynowania w gazie lub, nas metalowa kulka herbaty tylko w połowie pełna.Przyprawy będą się rozwijać podczas gotowania.Upuść gazę lub teaball do mieszanki mięsa.Gotować na wolnym ogniu przez 45 minut.
Dodaj składniki z puszek, pomidory pokrojone w kostkę, zupa pomidorowa, i catsup; dobrze wymieszać.Na koniec dodać wszystkie przyprawy odmierzone, ocet i whisky!Włącz ogień lub ogień do niskiego ustawienia i gotuj na wolnym ogniu przez 1 godzinę z pokrywką na garnku.Często sprawdzaj i mieszaj, aby zapobiec przypaleniu lub przypaleniu DNA.To wszystko sprawi, że Twoja kuchnia będzie pachniała niesamowicie, gdy się gotuje-po gotowaniu przez 1 godzinę jest gotowa do serwowania w miseczkach z dużymi łyżkami.OH YEAH< Wyjmij pojemnik na przyprawy do trawienia i wyrzuć do zlewu-Chochla i ciesz się!(Opcjonalna porcja-polega na dodaniu 2 szklanek makaronu jajecznego, gdy gotujesz zupę, aż makaron będzie miękki. Być może trzeba będzie dodać trochę więcej wody do makaronu).