Przepis Czeski gulasz (prawdziwy) jest gotowy w około 1 godzinę i 10 minut i zdecydowanie jest świetnym bezglutenowe i bezmleczne opcja dla miłośników kuchni wschodnioeuropejskiej. Jedna porcja zawiera 740 kalorii, 41g białka, oraz 51 g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 2,56 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Działa dobrze jako danie główne w rozsądnej cenie. 7 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka octu, oleju, mielonej gałki muszkatołowej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Shepherd ' s Pie (the Real Thing!), Authentic KFC Coleslaw: the Real Thing, oraz Biszkopty bezglutenowe-smakują jak prawdziwe dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzać olej w dużym holenderskim piekarniku (duży garnek do gulaszu) na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
2
Połącz wołowinę i wieprzowinę i zacznij brązowieć w oleju ze wszystkich stron.Gdy mięso jest rumiane ze wszystkich stron dodać cebulę; dodać wystarczającą ilość wody, aby pokryć mieszankę mięsa i cebuli.Tie przyprawy marynowania w gazie lub, nas metalowa kulka herbaty tylko w połowie pełna.Przyprawy będą się rozwijać podczas gotowania.Upuść gazę lub teaball do mieszanki mięsa.Gotować na wolnym ogniu przez 45 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przyprawy Marynowane
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Wietnamskie Chipsy Cynamonowe
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Herbata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Woda
3
Dodaj składniki z puszek, pomidory pokrojone w kostkę, zupa pomidorowa, i catsup; dobrze wymieszać.Na koniec dodać wszystkie przyprawy odmierzone, ocet i whisky!Włącz ogień lub ogień do niskiego ustawienia i gotuj na wolnym ogniu przez 1 godzinę z pokrywką na garnku.Często sprawdzaj i mieszaj, aby zapobiec przypaleniu lub przypaleniu DNA.To wszystko sprawi, że Twoja kuchnia będzie pachniała niesamowicie, gdy się gotuje-po gotowaniu przez 1 godzinę jest gotowa do serwowania w miseczkach z dużymi łyżkami.OH YEAH< Wyjmij pojemnik na przyprawy do trawienia i wyrzuć do zlewu-Chochla i ciesz się!(Opcjonalna porcja-polega na dodaniu 2 szklanek makaronu jajecznego, gdy gotujesz zupę, aż makaron będzie miękki. Być może trzeba będzie dodać trochę więcej wody do makaronu).
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Wytrawnego Białego Wina, Na Oko Lub Więcej Bulionu
Zupa Pomidorowa
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Whiskey
Opakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie Plasterki
Wietnamskie Chipsy Cynamonowe
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
(dostosuj Według Własnego Gustu)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego