Czerwony Sos Chili

Czerwony Sos Chili
Przepis czerwony sos Chili jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest super jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Ten przepis służy 12. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 4 kalorie. Na 9 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Sprawdza się jako bardzo przystępna zupa. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Super Bowl będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Mieszanka mielonych goździków, czosnku, mielonego cynamonu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Południowo-Zachodni Czerwony Sos Chile, Słodkie Chili jajka z kurczaka z kremowym słodkim sosem Chili, oraz Marynowana Czerwona Cebula dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Chili do płukania. Oderwać i wyrzucić łodygi; wstrząsnąć większość nasion. Nożyczkami, pracując nad 1-do 2-quart patelni, pokroić chili na 1-calowe kawałki; upuść na patelnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Pomidorów Obranych I Posiekanych6 Pomidorów Obranych I Posiekanych
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nożyczki KuchenneNożyczki Kuchenne
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2
Dodaj 1/2 szklanki wody, czosnek, kminek, oregano, cynamon i goździki. Doprowadzić do wrzenia; przykryć, zmniejszyć ogień,i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż chili są miękkie, 10 do 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy PekanLody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
6 Pomidorów Obranych I Posiekanych6 Pomidorów Obranych I Posiekanych
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 PosiekanejDo średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
3
Wlać mieszaninę chili do blendera i wirować, aż będzie gładka. Jeśli masz mniej niż 1/2 szklanki, dodaj wodę, aby uzyskać tę ilość.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Pomidorów Obranych I Posiekanych6 Pomidorów Obranych I Posiekanych
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
4
Dodać sól do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
5
Ostudzić co najmniej 15 minut.

Polecane wino: Cava, Grenache, Shiraz

Cava, Grenache i Shiraz to moje najlepsze propozycje na Chili. Te soczyste Czerwienie nie mają zbyt dużo taniny (ważne dla pikantnych potraw), ale wino musujące, takie jak cava, może jeszcze lepiej oswoić ciepło. Możesz spróbować Masia Puigmolto Can Xa Brut Cava. Recenzenci bardzo to lubią z 4.6 z 5 gwiazdek i cena około 16 dolarów za butelkę.
Masia Puigmolto Can Xa Brut Cava
Masia Puigmolto Can Xa Brut Cava
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Magazyn