Czerwony Sos Chili

Przepis czerwony sos Chili jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest super jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Ten przepis służy 12. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 4 kalorie. Na 9 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Sprawdza się jako bardzo przystępna zupa. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Super Bowl będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Mieszanka mielonych goździków, czosnku, mielonego cynamonu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Południowo-Zachodni Czerwony Sos Chile, Słodkie Chili jajka z kurczaka z kremowym słodkim sosem Chili, oraz Marynowana Czerwona Cebula dla podobnych receptur.
Instrukcje
Chili do płukania. Oderwać i wyrzucić łodygi; wstrząsnąć większość nasion. Nożyczkami, pracując nad 1-do 2-quart patelni, pokroić chili na 1-calowe kawałki; upuść na patelnię.
Dodaj 1/2 szklanki wody, czosnek, kminek, oregano, cynamon i goździki. Doprowadzić do wrzenia; przykryć, zmniejszyć ogień,i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż chili są miękkie, 10 do 15 protokół.
Wlać mieszaninę chili do blendera i wirować, aż będzie gładka. Jeśli masz mniej niż 1/2 szklanki, dodaj wodę, aby uzyskać tę ilość.
Ostudzić co najmniej 15 minut.
Polecane wino: Cava, Grenache, Shiraz
Cava, Grenache i Shiraz to moje najlepsze propozycje na Chili. Te soczyste Czerwienie nie mają zbyt dużo taniny (ważne dla pikantnych potraw), ale wino musujące, takie jak cava, może jeszcze lepiej oswoić ciepło. Możesz spróbować Masia Puigmolto Can Xa Brut Cava. Recenzenci bardzo to lubią z 4.6 z 5 gwiazdek i cena około 16 dolarów za butelkę.
![Masia Puigmolto Can Xa Brut Cava]()
Masia Puigmolto Can Xa Brut Cava