Czerwony Snapper z salsą cytrusową

Przepis Czerwony Snapper z salsą cytrusową może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w około 1 godzina. Jedna porcja zawiera 551 kalorii, 37g białka, oraz 31 g tłuszczu. Na 4,19 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Sprawdza się jako dość drogie danie główne. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz Lucjan, bazylia, miód i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać pomarańcze, można śledzić to danie główne z Krem miodowy z krewnymi pomarańczami i kandyzowaną cytryną jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Czerwony Snapper Z Salsą Cytrusową, Czerwony Lucjan, krewetki i arbuz Ceviche, oraz Czerwony Lucjan z cytrusami i sałatką z kopru włoskiego.
Instrukcje
Odciąć cienki plasterek z góry i dołu grejpfruta i pomarańczy. Gdy owoce stoją na płaskim końcu, ostrożnie odetnij pozostałą skórkę, od góry do dołu, biorąc jak najwięcej białego pestki. Ostrożnie pokroić między membranami, aby podzielić owoce.
Umieść sekcje i dowolny sok w misce, a następnie wyciśnij grejpfruty i połówki pomarańczy na misce, aby wyodrębnić pozostały sok. Złożyć pozostałe składniki salsy; odstawić na bok.
Umieść stojak 4 cale od źródła ciepła i rozgrzej brojlery. Lekko posmarować patelnię brojlerów olejem roślinnym.
Umieść rybę, mięso do góry, na patelni brojlerów i posmaruj filety oliwą z oliwek.
Skropić sokiem z limonki, doprawić solą i pieprzem. Broil aż ryba jest gotowane przez i płatki łatwo podczas badania widelcem, 7 do 8 protokół.
Umieść filet z Lucjana na środku każdego talerza obiadowego i łyżkę salsy na nich.
Każdą porcję udekorować gałązką bazylii i od razu podawać.
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Ryby można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować St. Michael-Eppan Anger Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 23 dolarów za butelkę.
![Św. Michał-Eppan Anger Pinot Grigio]()
Św. Michał-Eppan Anger Pinot Grigio
W zależności od gleby i mikroklimatu, Pinot gris waha się od prostego codziennego wina aż do absolutnych górnych narośli. Ciepłe, nasłonecznione winnice w miejscach gniewu, z gliniastymi, wapiennymi glebami żwirowymi, są podręcznikowym przykładem. Gniew Alto Adige Pinot Grigio ma szlachetną strukturę, ładną równowagę i drobną kwasowość-dzięki czemu picie jest absolutną przyjemnością. Mocna Biel dobrze komponuje się z rybą i zupą rybną, pierś perliczki lub filet cielęcy.