Czerwony ryż i kiełbasa

Czerwony ryż i kiełbasa
Czerwony ryż i kiełbasa wymaga około 2 godziny i 30 minut od początku do końca. Za 1,66 zł za porcję, otrzymujesz danie główne, które serwuje 6. Jedna porcja tego dania zawiera około 23G białka, 9g tłuszczu i w sumie 421 kalorii. Mieszanka przypraw, soli i pieprzu, papryki i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 25 osób uznało ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jest dostarczany przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe i bezmleczne dieta. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 64%. Ten wynik jest całkiem niezły. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Czerwony Ryż Z Kiełbasą Habanero I Czerwoną Fasolą, Czerwony ryż z kiełbasą i papryką, oraz Czerwona Fasola I Ryż Z Kiełbasą Andouille.

Instrukcje

1
Połącz ryż i wodę w rondelku i zagotuj. Przykryj, zmniejsz ogień i gotuj na wolnym ogniu przez 15 do 20 minut, aż ryż zmięknie, a woda zostanie wchłonięta. Odłóż na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Groszek Goya®Groszek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
3
Podgrzej dużą patelnię na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Dodaj boczek i zrumień z każdej strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
5
Dodaj cebulę, czosnek i zieloną paprykę na patelnię i gotuj do miękkości, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego3/4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Wmieszaj kiełbasę i gotuj na gorąco, a następnie wlej pomidory. Gotuj tylko do podgrzania. Dodaj ugotowany ryż i sos do spaghetti. Dopraw włoską przyprawą, solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Startego Sera Romano1 łyżeczka Startego Sera Romano
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Sos Do MakaronuSos Do Makaronu
Ryż GotowanyRyż Gotowany
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
7
Przełóż do dużego naczynia żaroodpornego i przykryj pokrywką lub folią aluminiową.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(polecane: Velveeta)(polecane: Velveeta)
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
8
Piec przez 1 godzinę w nagrzanym piekarniku, następnie zdejmij pokrywkę i gotuj przez dodatkowe 15 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia14
Magazyn