Czerwony ryż
Czerwony ryż wymaga około 1 godziny i 5 minut od początku do końca. Obserwujesz swoją sylwetkę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis zawiera 240 kalorii, 9 g białka i 9 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 osobom. Za 99 centów za porcję ten przepis pokrywa 9% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób tak naprawdę lubiło tę przystawkę. Ten przepis przypadł do gustu 1 smakoszom i kucharzom. Jeśli masz pod ręką sól, pomidory, ryż i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 31% wyniku, co nie jest wynikiem doskonałym. Podobne przepisy to Czerwony ryż z kiełbasą habanero i czerwoną fasolą, Czerwony ryż i Czerwony ryż.
Instrukcje
Na dużej patelni podsmaż boczek, aż będzie chrupiący.
Wyjmij boczek na ręczniki papierowe; odpływ; wyrzucić wszystkie z wyjątkiem 2 łyżek soku.
Cebulę podsmaż w cieście do miękkości.
Dodać boczek i pozostałe składniki. Gotuj pod przykryciem na średnim ogniu przez 10 minut.
Wlać łyżką do 1-1/2-qt. naczynie do pieczenia. Przykryj i piecz w temperaturze 350° przez 45 minut lub do momentu, aż ryż będzie miękki, od czasu do czasu mieszając.