Czerwony Posol wieprzowy z marynowaną cebulą i Queso Fresco

Czerwony Posol wieprzowy z marynowaną cebulą i Queso Fresco
Czerwony Posol wieprzowy z marynowaną cebulą i Queso fresco to bezglutenowe danie główne. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 120g białka, 38 g tłuszczu, oraz w sumie 1351 kalorii. Na 8,64 zł / porcja, ten przepis okładki 66% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka selera, wody, wywaru warzywnego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Marynowana Czerwona Cebula, Powolne wędzone łopatki wieprzowe z kapustą Napa Slaw i Queso Fresco, oraz Seared Queso Fresco I Queso Panela Z Cilantro Mojo dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Aby zrobić duszoną wieprzowinę: Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Osuszyć wieprzowinę z soków i obficie doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
3
Rozgrzać olej roślinny w dużym holenderskim piecu lub garnku o dużym dnie na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Udek Z Kurczaka1 Funt Udek Z Kurczaka
4
Umieścić wieprzowinę w garnku i dobrze brązowy ze wszystkich stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
5
Usuń wieprzowinę i zmniejsz ogień do średniego, dodaj cebulę, marchew, seler, koper włoski, czosnek, tymianek, liście laurowe, sól i pieprz. Gotuj, aby zmiękczyć warzywa, około 10 minut, a następnie odgazuj garnek winem, skrobając kawałki przyklejone do dna garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (okPęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
Kapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I OdsączoneKapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I Odsączone
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
6
Dodać bulion z kurczaka i wymieszać, wsunąć wieprzowinę z powrotem do garnka i doprowadzić płyny do niskiego wrzenia. Przykryć garnek i umieścić w piekarniku na 2 do 2 1/2 godziny, obracając mięso 1/2 sposób przez gotowanie. Trzymaj wieprzowinę w piekarniku, aż mięso będzie miękkie i rozpadnie się po wyciągnięciu widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 T Pieprzu Białego W Proszku1 T Pieprzu Białego W Proszku
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
7
Wyjmij wieprzowinę z garnka, połóż na półmisku, a gdy będzie wystarczająco chłodna, aby się nią zająć, odciągnij mięso od siebie 2 widelcami, podziel mięso i zachowaj jedną połowę. Odcedzić płyny do gotowania i dodać do zastrzeżonej wieprzowiny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
8
Aby marynowane cebule i chiles: w rondlu na średnim ogniu, dodać ocet, wodę, cukier, 1 łyżeczka soli i nasiona kolendry, i doprowadzić do wrzenia, mieszając, aż cukier się rozpuści. Ułóż cebulę i pieprz w małym pojemniku z ciasną pokrywką i zalej solanką. Schłodzić, przykryć i przechowywać schłodzone przez minimum kilka godzin i do kilku dni. Uwaga kucharza: marynowana cebula i papryka tworzą potężnych towarzyszy dymiącego łagodnego gulaszu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Nasiona KolendryCałe Nasiona Kolendry
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Banan Pieprz PierścienieBanan Pieprz Pierścienie
1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Puszka Kukurydzy Po Meksykańsku, OdsączonaPuszka Kukurydzy Po Meksykańsku, Odsączona
GulaszGulasz
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
9
Aby Czerwony posole: nasiona i łodygi ancho chiles.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ancho Chili PepperAncho Chili Pepper
10
Paprykę umieścić w garnku i przykryć wywarem, w razie potrzeby dodać trochę wody do przykrycia. Rozpuścić paprykę doprowadzając płyny do niskiego wrzenia, a następnie zmniejszyć ogień na wolnym ogniu i gotować, aż papryka będzie miękka. Ostrożnie przenieść paprykę i ich płyny do robota kuchennego i proces do gładkiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
1 Czubata łyżka Białego Pieprzu1 Czubata łyżka Białego Pieprzu
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
11
Tymczasem, ciepła o 2 łyżki oliwy z oliwek, kilka obrotów patelni, na patelni na średnim ogniu, i dodać cebulę, czosnek, i doprawić papryką, chile proszek, kminek, sól, i pieprz. Gotować, aż warzywa są bardzo miękkie, 10 do 12 minut, wymieszać w puree z pieprzu, hominy, kolendra, 2 szklanki wywaru z kurczaka, miód, sok z 1 limonki, i 1/2 szarpanej wieprzowiny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 T Pieprzu Białego W Proszku1 T Pieprzu Białego W Proszku
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
Wieprzowina CiągniętaWieprzowina Ciągnięta
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
Do Posypania Sałata Rzymska, Pokrojony Pomidor I Pokrojona W Plasterki Czerwona CebulaDo Posypania Sałata Rzymska, Pokrojony Pomidor I Pokrojona W Plasterki Czerwona Cebula
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
HominyHominy
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
¼ łyżeczki Oregano¼ łyżeczki Oregano
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)
1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
12
Dodaj tylko tyle wody, aby utworzyć gulasz jak luźne lub grube, jak chcesz, 1 do 2 szklanki dodatkowego płynu. Schłodzić i przechowywać do posiłku przed make-ahead.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
GulaszGulasz
13
Aby służyć, podgrzej gulasz na średnim ogniu. Raz gorące, łyżka gulaszu do płytkich misek i top z marynowanej cebuli i jalapenos, queso fresco, i służyć z ciepłym zwęglone tortille do zanurzenia i zawijania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana CebulaMarynowana Cebula
Queso FrescoQueso Fresco
12 Papryczek Jalapeno (około 3 Cali Każda)12 Papryczek Jalapeno (około 3 Cali Każda)
4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa
GulaszGulasz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)

Składniki

1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)obfita łyżka syropu z agawy lub mioduobfita łyżka syropu z agawy lub miodu4papryka ancho chilepapryka ancho chile2kilogramyłopatka wieprzowa bez kościłopatka wieprzowa bez kości1Dużemarchewka obrana i pokrojona pod kątemmarchewka obrana i pokrojona pod kątem2małe żebraseler (od serca), pokrojony pod kątem z zielonymi dołączonymiseler (od serca), pokrojony pod kątem z zielonymi dołączonymi9466 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki1 t pieprzu białego w proszku1 t pieprzu białego w proszku1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)chile proszekchile proszek2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki4 funty brunatnych ziemniaków w całości (około 8)4 funty brunatnych ziemniaków w całości (około 8)1garśćŚwieża kolendra, liście zebrane i posiekaneŚwieża kolendra, liście zebrane i posiekane11 funt cukinii,nasiona kolendrynasiona kolendry4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyCiepłe, zwęglone tortille z mąki lub kukurydzy, do serwowaniaCiepłe, zwęglone tortille z mąki lub kukurydzy, do serwowania3556 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiwytrawne białe winowytrawne białe wino1małekoper włoski, w plastrachkoper włoski, w plastrach2świeże liście lauroweświeże liście laurowe1garśćMały świeży tymianek, liście pozbawioneMały świeży tymianek, liście pozbawione2Papryka Fresno w plasterkachPapryka Fresno w plasterkach4goździkiczosnek posiekanyczosnek posiekany4Duże goździkiczosnek w plasterkachczosnek w plasterkach2(może być lub przeglądać)kminek mielonykminek mielony794Orzechy dowolne (posiekane)hominy, opłukane i osuszone (ok. 3 szklanki)hominy, opłukane i osuszone (ok. 3 szklanki)1jalapeno w plastrachjalapeno w plastrach4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonySól koszernaSól koszerna4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonySól koszerna i świeżo zmielony czarny pieprzSól koszerna i świeżo zmielony czarny pieprz2limonkilimonki2(zima)2 funty mieszanych odmian świeżych grzybów2 funty mieszanych odmian świeżych grzybów1Dużecebula posiekanacebula posiekana1cebula, koniec korzenia dołączony i pokrojony w cienkie klinycebula, koniec korzenia dołączony i pokrojony w cienkie kliny4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyQueso fresco lub inny łagodny ser, do polewaniaQueso fresco lub inny łagodny ser, do polewania2czerwona cebula, pokrojona w 1/4-calowe pierścienieczerwona cebula, pokrojona w 1/4-calowe pierścienie596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiŻółto-zielona lukrecja sznurkowataŻółto-zielona lukrecja sznurkowata1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)wędzona słodka paprykawędzona słodka papryka2(zima)2 15-uncjowe puszki hominy, odsączone i wypłukane2 15-uncjowe puszki hominy, odsączone i wypłukane4736 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkikurczak lub bulion warzywnykurczak lub bulion warzywny1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki1 łyżeczka wędzonej soli hikorowej1 łyżeczka wędzonej soli hikorowej
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia67
Magazyn