Czerwony Posol wieprzowy z marynowaną cebulą i Queso Fresco
Czerwony Posol wieprzowy z marynowaną cebulą i Queso fresco to bezglutenowe danie główne. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 120g białka, 38 g tłuszczu, oraz w sumie 1351 kalorii. Na 8,64 zł / porcja, ten przepis okładki 66% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka selera, wody, wywaru warzywnego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Marynowana Czerwona Cebula, Powolne wędzone łopatki wieprzowe z kapustą Napa Slaw i Queso Fresco, oraz Seared Queso Fresco I Queso Panela Z Cilantro Mojo dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Aby zrobić duszoną wieprzowinę: Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
Osuszyć wieprzowinę z soków i obficie doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
3
Rozgrzać olej roślinny w dużym holenderskim piecu lub garnku o dużym dnie na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Udek Z Kurczaka
4
Umieścić wieprzowinę w garnku i dobrze brązowy ze wszystkich stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
5
Usuń wieprzowinę i zmniejsz ogień do średniego, dodaj cebulę, marchew, seler, koper włoski, czosnek, tymianek, liście laurowe, sól i pieprz. Gotuj, aby zmiękczyć warzywa, około 10 minut, a następnie odgazuj garnek winem, skrobając kawałki przyklejone do dna garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
Kapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I Odsączone
1 Pomarańcza, Skórka
8 (U-12) Krewetek
20 Cienkich Plastrów Cukinii
2 Szklanki Ząbków Czosnku
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
6
Dodać bulion z kurczaka i wymieszać, wsunąć wieprzowinę z powrotem do garnka i doprowadzić płyny do niskiego wrzenia. Przykryć garnek i umieścić w piekarniku na 2 do 2 1/2 godziny, obracając mięso 1/2 sposób przez gotowanie. Trzymaj wieprzowinę w piekarniku, aż mięso będzie miękkie i rozpadnie się po wyciągnięciu widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 T Pieprzu Białego W Proszku
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
7
Wyjmij wieprzowinę z garnka, połóż na półmisku, a gdy będzie wystarczająco chłodna, aby się nią zająć, odciągnij mięso od siebie 2 widelcami, podziel mięso i zachowaj jedną połowę. Odcedzić płyny do gotowania i dodać do zastrzeżonej wieprzowiny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
8
Aby marynowane cebule i chiles: w rondlu na średnim ogniu, dodać ocet, wodę, cukier, 1 łyżeczka soli i nasiona kolendry, i doprowadzić do wrzenia, mieszając, aż cukier się rozpuści. Ułóż cebulę i pieprz w małym pojemniku z ciasną pokrywką i zalej solanką. Schłodzić, przykryć i przechowywać schłodzone przez minimum kilka godzin i do kilku dni. Uwaga kucharza: marynowana cebula i papryka tworzą potężnych towarzyszy dymiącego łagodnego gulaszu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Nasiona Kolendry
20 Cienkich Plastrów Cukinii
Banan Pieprz Pierścienie
1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Puszka Kukurydzy Po Meksykańsku, Odsączona
Gulasz
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
9
Aby Czerwony posole: nasiona i łodygi ancho chiles.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ancho Chili Pepper
10
Paprykę umieścić w garnku i przykryć wywarem, w razie potrzeby dodać trochę wody do przykrycia. Rozpuścić paprykę doprowadzając płyny do niskiego wrzenia, a następnie zmniejszyć ogień na wolnym ogniu i gotować, aż papryka będzie miękka. Ostrożnie przenieść paprykę i ich płyny do robota kuchennego i proces do gładkiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
1 Czubata łyżka Białego Pieprzu
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
11
Tymczasem, ciepła o 2 łyżki oliwy z oliwek, kilka obrotów patelni, na patelni na średnim ogniu, i dodać cebulę, czosnek, i doprawić papryką, chile proszek, kminek, sól, i pieprz. Gotować, aż warzywa są bardzo miękkie, 10 do 12 minut, wymieszać w puree z pieprzu, hominy, kolendra, 2 szklanki wywaru z kurczaka, miód, sok z 1 limonki, i 1/2 szarpanej wieprzowiny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 T Pieprzu Białego W Proszku
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
Wieprzowina Ciągnięta
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
Do Posypania Sałata Rzymska, Pokrojony Pomidor I Pokrojona W Plasterki Czerwona Cebula
1 Pomarańcza, Skórka
Hominy
20 Cienkich Plastrów Cukinii
8 (U-12) Krewetek
¼ łyżeczki Oregano
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)
1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
12
Dodaj tylko tyle wody, aby utworzyć gulasz jak luźne lub grube, jak chcesz, 1 do 2 szklanki dodatkowego płynu. Schłodzić i przechowywać do posiłku przed make-ahead.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Gulasz
13
Aby służyć, podgrzej gulasz na średnim ogniu. Raz gorące, łyżka gulaszu do płytkich misek i top z marynowanej cebuli i jalapenos, queso fresco, i służyć z ciepłym zwęglone tortille do zanurzenia i zawijania.