Czerwony Lucjan i pierogi

Czerwony Lucjan i pierogi
Czerwony Lucjan i pierogi to bezglutenowe i pescatariańskie danie główne. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 550 kalorii, 25g białka, oraz 48 g tłuszczu. Na $2.5 za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Betty Crocker ma 14 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, masło, mielony kminek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć całe ziele angielskie, możesz podążać tym daniem głównym z Ziele angielskie Angel Food Cakes z twarogiem ananasowym i suszonym w piecu Pi jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Czerwony Lucjan, krewetki i arbuz Ceviche, Marynowana Czerwona Cebula, oraz Tajskie czerwone Curry z warzywami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej misce wymieszaj wszystkie składniki pierogów z wyjątkiem 1/2 łyżeczki soli i oleju, aż ciasto uformuje się.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Ciasto układamy na powierzchni posypanej mieszanką Bisquick. Zagnieść 10 razy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszanka Do PieczeniaMieszanka Do Pieczenia
CiastoCiasto
3
Rozwałkować ciasto o grubości około 1/8 cala; pokroić w prostokąty 1x3 / 4-calowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
RolkaRolka
4
Napełnić 5-quart lub większy garnek dwie trzecie pełne wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
5
Podgrzać do wrzenia; wymieszać 1 łyżkę oleju i pozostałą 1/2 łyżeczki soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
6
Połowę prostokątów umieść we wrzącej wodzie, dodając po 1 lub 2 na raz i delikatnie mieszając, aby zachować oddzielenie; delikatnie gotuj bez przykrycia przez 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
7
Wyjąć łyżką szczelinową; delikatnie wymieszać z połową pozostałej 1 łyżki oleju. Powtórz z pozostałą połową prostokątów. Pierogi luźno przykryć folią; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
Folia FoliowaFolia Foliowa
8
Ryby umyć; osuszyć ręcznikiem papierowym. Wymieszać razem przyprawioną sól i czosnek w proszku; wcierać mieszaninę na zewnątrz i wewnątrz ryby. W 12-do 14-calowej ciężkiej patelni, rozgrzać olej na średnim ogniu. Gotować ryby w oleju 8 minut, obracając raz, aż ryby płatki łatwo widelcem i jest średnio ciemnobrązowy z obu stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek W ProszkuCzosnek W Proszku
Sól SezonowanaSól Sezonowana
RybyRyby
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
PatelniaPatelnia
9
Usuń ryby; olej spuścić z patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
10
Podgrzewaj tę samą patelnię na dużym ogniu; umieść ryby na patelni. Gdy ryba zacznie skwierczeć, dodaj wszystkie pozostałe składniki.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
11
Podgrzać do wrzenia, od czasu do czasu mieszając. Mieszanka łyżka w patelni nad rybami; zmniejszyć ciepło do niskiej. Przykryć i dusić 35 minut, od czasu do czasu łyżki sos nad rybą. Łyżka ugotowanych pierogów do sosu na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
12
Podgrzać do wrzenia; zmniejszyć ciepło do niskiego poziomu. Przykryć i dusić 15 minut.
13
Usunąć liście laurowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście LauroweLiście Laurowe

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Alzacja Willm Pinot Gris Reserve z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Intensywny złoty kolor z nutami ochry, wino ma nos dojrzałych owoców, pigwy. W ustach atak jest elastyczny i pełny, z nutami miodu i przypraw. Końcowy doskonale równoważy cukier i kwasowość.Połącz to wino ze smażonymi na patelni foie gras, grillowanymi lub pieczonymi białymi mięsami (wieprzowina, cielęcina), królikiem, drobiem w sosie śmietanowym, wędzonymi rybami, potrawami z grzybów, takimi jak risotto.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia12
Magazyn