Czerwony Lucjan Crudo z pesto rukoli
Czerwony Snapper Crudo z pesto rukoli to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 213 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 1,48 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i podnieś ząbek czosnku, sól koszerną, filet z Lucjana i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Snapper Crudo z Chiles i sezamem, Czerwony Lucjan, krewetki i arbuz Ceviche, oraz Lucjan smażony w soli z sałatką z melona, mięty i rukoli dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozłóż orzeszki piniowe na talerzu ciasta i piecz przez około 3 minuty, aż się zarumienią.
Niech ostygnie całkowicie. W maszynce połączyć 2 szklanki rukoli z prażonymi orzeszkami piniowymi, czosnkiem i 1 łyżeczką soku z cytryny i przetworzyć na grube puree. Przy włączonej maszynie stopniowo przepuszczaj w 1/4 szklanki oliwy z oliwek i przetwarzaj do uzyskania gładkości. Doprawić pesto koszerną solą.
Rozłóż 1 łyżkę pesto rukoli na środku każdej płytki. Ułóż czerwone plastry snapper na pesto, nakładając je lekko. W małej misce wrzucić małe gałązki rukoli z pozostałą 1 łyżeczką soku z cytryny i oliwy z oliwek i doprawić koszerną solą. Sałatkę z rukoli ułożyć na talerzach obok Lucjana. Lekko skropić Lucjana oliwą z oliwek i posypać solą.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Maysaran Arsheen Pinot Gris. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 18 dolarów za butelkę.
![Maysara Arsheen Pinot Gris]()
Maysara Arsheen Pinot Gris
Jasny wyraz owoców z przodu, witając podniebienie nutami ściętej trawy w ciepły dzień. Wino jest zakotwiczone rześką kwasowością, ale nie tak bardzo, aby obezwładnić ulotną słodycz, która pozostawia uśmiech. Arsheen ma inteligentny, orzeźwiający charakter, który nada klarowności szeregowi przetworów z ryb, drobiu i wieprzowiny.