Czerwony Lucjan Alfreda Portale z ziemniakami i cebulą

Czerwony Lucjan Alfreda Portale z ziemniakami i cebulą
Czerwony Lucjan Alfreda Portale z ziemniakami i cebulą to bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie danie główne. Jedna porcja zawiera 392 kalorie, 38g białka, oraz 15 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 4,55 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz rozmaryn, cytryna, ząbki czosnku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać wytrawne białe wino, można śledzić to danie główne z Białe Wino Mrożony Jogurt jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest super. Spróbuj Zapiekany Lucjan z Harissą, młodymi ziemniakami i dymką, Chrupiący Czerwony Lucjan z ziemniakami, cebulą, karczochami i zielonymi oliwkami z sosem Vierge, oraz Czerwony Lucjan, krewetki i arbuz Ceviche dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik nagrzać do 400°. W 10 " patelni ovensafe na średnim ogniu, rozgrzać olej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
PiekarnikPiekarnik
2
Dodać ziemniaki; przykryć i gotować do miękkości, 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
3
Dodać cebulę, czosnek, tymianek i rozmaryn, doprawić solą i świeżo zmielonym czarnym pieprzem. Przykryć i gotować, aż warzywa zmiękną, 5 protokół. Na patelni, tworzą mieszaninę ziemniaków na cztery kopce. Przyprawić rybę solą i czarnym pieprzem; na każdym kopcu ułożyć filet i na wierzch polać plasterkami cytryny. Zwiększyć ciepło do wysokiej; gdy patelnia skwierczy, dodać wino i gotować, aż płyn zmniejszy się o połowę, 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Pieprz Czarny MielonyPieprz Czarny Mielony
WarzywaWarzywa
RozmarynRozmaryn
CzosnekCzosnek
Kopce BarKopce Bar
ZiemniakZiemniak
CytrynaCytryna
CebulaCebula
TymianekTymianek
RybyRyby
SólSól
WinoWino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Dodać bulion; doprowadzić sos do wrzenia. Przykryć i piec, 8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulionBulion
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Usuń ryby i warzywa i przenieś do 4 talerzy; zapas bulionu na patelni. Powrót patelni do góry pieca na dużym ogniu i zmniejszyć bulion, 1 do 2 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
BulionBulion
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiecPiec
PatelniaPatelnia
6
Dodać pomidory, oliwki, natkę pietruszki i sok do smaku; gotować, aż sos będzie gęsty, 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomidorPomidor
Pietruszka-naćPietruszka-nać
OliwkiOliwki
SokSok
SOSSOS
7
Mżawka nad filetami.
8
Self

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Ziobaffan Organic Pinot Grigio z oceną 4,6 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio ma świeże, bogate aromaty jabłek i gruszek z nutami cytrusów, które blakną w kwiatowy bukiet, a na podniebieniu jest jasny i świeży o wspaniałych owocowych smakach.ZIOBAFFA Pinot Grigio doskonale komponuje się z szeroką gamą lżejszych dań, zwłaszcza ryb/skorupiaków, drobiu, makaronów w sosie śmietanowym i bardziej miękkich serów. To także idealny aperitif. Mieszanka: 100% Pinot Grigio
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia81
Magazyn