Czerwony duszony brzuszek wieprzowy imbirowy z marynowanymi Chilli

Czerwony imbirowy brzuszek wieprzowy z marynowanymi Chilli to danie główne, które serwuje 6. Na $4.99 za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 2375 kalorii, 40g białka, oraz 226g tłuszczu na porcję. 18 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz bulion warzywny, brązowy cukier, ocet i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 25 minut. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest doskonały. Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Duszony brzuch wieprzowy z marynowaną rzodkiewką, Sous-Vide bułeczki wieprzowe z majonezem wieprzowym i ogórkami szybko kiszonymi, oraz Wieprzowina Chashu (marynowany duszony brzuch wieprzowy do Tonkotsu Ramen).
Instrukcje
Wrzucić wieprzowinę z soją i 1 łyżką wina ryżowego. Pozostaw na 1 godzinę lub, jeszcze lepiej, na noc w lodówce.
Podgrzać część oleju w rondlu o średniej masie. Mięso brązowo, partiami, po obu stronach i odstawić.
Dodać trochę więcej oleju i gotować czosnek, imbir i chili przez 2-3 min, aż złoty.
Na patelnię wlać ocet, Pozostałe wino ryżowe, cukier i bulion i doprowadzić do wrzenia.
Dodać wieprzowinę, następnie zmniejszyć ogień, przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 2 godziny lub do miękkości mięsa. Przez ostatnie 30 minut zdejmij pokrywkę, zwiększ ciepło i pozwól, aby ciecz zmniejszyła się, aż będzie gęsta i syropowata.
Podawać z sezamem, dymką i pokrojonymi chilli, z ryżem.