Czerwony duszony brzuszek wieprzowy imbirowy z marynowanymi Chilli

Czerwony duszony brzuszek wieprzowy imbirowy z marynowanymi Chilli
Czerwony imbirowy brzuszek wieprzowy z marynowanymi Chilli to danie główne, które serwuje 6. Na $4.99 za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 2375 kalorii, 40g białka, oraz 226g tłuszczu na porcję. 18 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz bulion warzywny, brązowy cukier, ocet i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 25 minut. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest doskonały. Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Duszony brzuch wieprzowy z marynowaną rzodkiewką, Sous-Vide bułeczki wieprzowe z majonezem wieprzowym i ogórkami szybko kiszonymi, oraz Wieprzowina Chashu (marynowany duszony brzuch wieprzowy do Tonkotsu Ramen).

Instrukcje

1
Wrzucić wieprzowinę z soją i 1 łyżką wina ryżowego. Pozostaw na 1 godzinę lub, jeszcze lepiej, na noc w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wino RyżoweWino Ryżowe
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
2
Podgrzać część oleju w rondlu o średniej masie. Mięso brązowo, partiami, po obu stronach i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
3
Dodać trochę więcej oleju i gotować czosnek, imbir i chili przez 2-3 min, aż złoty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
4
Na patelnię wlać ocet, Pozostałe wino ryżowe, cukier i bulion i doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
2-1/4 Szklanki śmietanki Kremówki, Podzielonej2-1/4 Szklanki śmietanki Kremówki, Podzielonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
5
Dodać wieprzowinę, następnie zmniejszyć ogień, przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 2 godziny lub do miękkości mięsa. Przez ostatnie 30 minut zdejmij pokrywkę, zwiększ ciepło i pozwól, aby ciecz zmniejszyła się, aż będzie gęsta i syropowata.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
6
Podawać z sezamem, dymką i pokrojonymi chilli, z ryżem.
Składniki, których będziesz potrzebować
DymkaDymka
5 Uncji Posiekanej Szczypiorku5 Uncji Posiekanej Szczypiorku
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 25 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia22
Magazyn