Czerwony Czerwony Czerwony
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać Red Red Red spróbować. Jedna porcja zawiera 175 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje 79 centów za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka wody, jagody ziele angielskie, jabłko granny smith i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Marynowana Czerwona Cebula, Rolada Z Czerwonego Aksamitu, oraz Tajskie czerwone Curry z warzywami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Buraki impulsowe i jabłka w robocie kuchennym, aż do całkowitego puree.Odstawić.
Połącz cukier, wodę, ocet, anyż i ziele angielskie w pożywce. Gotować na średnim ogniu, mieszając, aż cukier zostanie całkowicie rozpuszczony, około 5 minut. Wymieszać puree z buraków.
Wyjąć z ogrzania i ostudzić do temperatury pokojowej.
Przecedzić mieszaninę przez sito o drobnych oczkach do piekarnika o wymiarach 13 na 9 cali; wyrzucić ciała stałe.
Umieść patelnię w zamrażarce. Zeskrobać mieszaninę widelcem raz na 20 minut, aż mieszanina zostanie całkowicie zamrożona i uzyska sypką konsystencję.
Aby służyć, łyżka 3 do 4 łyżki granity do każdego z 6 szampana. Top z prosecco.
Przepisy na zimowe koktajle María Del Mar Sacasa. Copyright © 2013 by Quirk Books.