Czerwony Czerwony Czerwony

Czerwony Czerwony Czerwony
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać Red Red Red spróbować. Jedna porcja zawiera 175 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje 79 centów za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka wody, jagody ziele angielskie, jabłko granny smith i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Marynowana Czerwona Cebula, Rolada Z Czerwonego Aksamitu, oraz Tajskie czerwone Curry z warzywami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Buraki impulsowe i jabłka w robocie kuchennym, aż do całkowitego puree.Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
BurakBurak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
2
Połącz cukier, wodę, ocet, anyż i ziele angielskie w pożywce. Gotować na średnim ogniu, mieszając, aż cukier zostanie całkowicie rozpuszczony, około 5 minut. Wymieszać puree z buraków.
Składniki, których będziesz potrzebować
Anyż GwiaździstyAnyż Gwiaździsty
Ziele AngielskieZiele Angielskie
OcetOcet
BurakBurak
CukierCukier
WodaWoda
3
Wyjąć z ogrzania i ostudzić do temperatury pokojowej.
4
Przecedzić mieszaninę przez sito o drobnych oczkach do piekarnika o wymiarach 13 na 9 cali; wyrzucić ciała stałe.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SitoSito
5
Umieść patelnię w zamrażarce. Zeskrobać mieszaninę widelcem raz na 20 minut, aż mieszanina zostanie całkowicie zamrożona i uzyska sypką konsystencję.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Aby służyć, łyżka 3 do 4 łyżki granity do każdego z 6 szampana. Top z prosecco.
Składniki, których będziesz potrzebować
ProseccoProsecco
7
Przepisy na zimowe koktajle María Del Mar Sacasa. Copyright © 2013 by Quirk Books.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia1
Magazyn