Czerwony Chileatole z jesiennymi warzywami

Czerwony Chileatole z jesiennymi warzywami
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać Czerwony Chileatole z jesiennych warzyw spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 6G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 196 kalorii. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 6 i kosztuje 3,47 zł za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz bulion warzywny marki imagine, kukurydzę, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 114 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Tajskie czerwone Curry z warzywami, Jesienne Warzywa, oraz Pieczone Jesienne Warzywa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Odetnij ziarna od 1 ucha kukurydzy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kukurydza Na KolbieKukurydza Na Kolbie
2
Pokrój pozostałe 2 kłosy kukurydzy (w tym kolbę) w poprzek na 1-calowe kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kukurydza Na KolbieKukurydza Na Kolbie
3
Rozgrzać olej w 4-quart ciężki garnek na umiarkowanym ogniu, aż gorące, ale nie palenie, następnie gotować chiles, czosnek, i cebula, mieszając od czasu do czasu, aż cebula jest blady złoty, o 7 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka ChiliPapryka Chili
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
4
Wyjąć z ognia i przenieść mieszaninę chile do miski z rowkiem łyżką, naciskając mieszaninę z boku garnka, aby pozostawić tyle oleju, jak to możliwe. Nie czyść garnka; pozostanie cienka warstwa oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka ChiliPapryka Chili
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
GarnekGarnek
5
Przecier połowę Chile mieszaninę z 1 szklanka bulionu i 2 1/4 łyżeczki masa harina w blenderze, aż gładka, a następnie zmusić przecier przez sito o średnich oczkach z gumową szpatułką do średniej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
(mieszanka Masy Kukurydzianej)(mieszanka Masy Kukurydzianej)
BulionBulion
Papryka ChiliPapryka Chili
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
SzpatułkaSzpatułka
SitoSito
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Przecier pozostałą mieszaninę chile, 1 szklanka bulionu i pozostałe 2 1/4 łyżeczki masa harina w ten sam sposób, zmuszając przez sito do tej samej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
(mieszanka Masy Kukurydzianej)(mieszanka Masy Kukurydzianej)
BulionBulion
Papryka ChiliPapryka Chili
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SitoSito
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
7
Rozgrzać olej pozostający w garnku na umiarkowanie wysokim ogniu do gorąca, ale nie palenie, a następnie gotować chile puré, stale mieszając, aż osiągnie wrzenia i jest lekko zagęszczony.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka ChiliPapryka Chili
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
8
Wymieszać pozostałe 4 szklanki bulionu i doprowadzić do duszenia, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulionBulion
9
Wymieszać w kukurydzy (ziarna i kawałki), grzyby, fasola szparagowa, ziemniaki, i epazote i delikatnie gotować na wolnym ogniu, odkryte, mieszając od czasu do czasu, aż fasola będzie miękka, 15 do 25 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
GrzybyGrzyby
ZiemniakZiemniak
2 Papryczki Serrano Lub 1 Duża Papryczka Jalapeno, Bez Pestek I Posiekana2 Papryczki Serrano Lub 1 Duża Papryczka Jalapeno, Bez Pestek I Posiekana
FasolaFasola
KukurydzaKukurydza
10
Cienki chileatol z odrobiną bulionu lub wody, aby uzyskać lekką konsystencję zupy kremowej, następnie wymieszać z solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jasny KremJasny Krem
BulionBulion
WodaWoda
SólSól
ZupaZupa
TrudnośćEkspert
Gotowe W114 hrs
Porcje6
Ocena Zdrowia19
Magazyn