Czerwony Chard i ryż
Czerwony Chard i ryż może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole receptury przystawki. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 365 kalorii, 10g białka, oraz 16G tłuszczu każdy. Na 1,45 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Foodnetwork ma 30 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Udaj się do sklepu i odbierz boczek, oliwę z oliwek, paprykę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Garnek Crock czerwona fasola i ryż, Kurczak w garnku z ryżem i Chardą Szwajcarską, oraz Chard Baby I Brązowy Ryż placki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia w rondlu na średnim ogniu.
Dodaj boczek, gotuj 2 minuty, następnie dodaj czosnek i wymieszaj 1 minutę.
Dodać chard i doprawić odrobiną gałki muszkatołowej, sól, pieprz, i papryka. Gdy chard zwiędnie dodać ryż i wymieszać 1 minutę więcej.
Dodać bulion lub wodę i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień na wolnym ogniu i przykryć garnek. Gotować 15 do18 minut, lub do ryżu jest miękka. Puch widelcem i podawać.