Czerwony, biały i jagodowy drobiazg
Przepis czerwony, biały i jagodowy drobiazg jest gotowy w około 8 godzin i 45 minut i zdecydowanie jest świetnym bezglutenowe opcja dla miłośników Szkockiego jedzenia. Jedna porcja zawiera 407 kalorii, 5G białka, oraz 22g tłuszczu. Ten przepis służy 12 i kosztuje $2.0 za porcję. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 13 mówi, że trafiło w sedno. Jeśli masz serek śmietankowy, sok z cytryny, jagody i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Czerwony, Biały I Jagodowy Drobiazg, Czerwony, Biały I Jagodowy Drobiazg, oraz Lemon Blueberry Trifle dla podobnych receptur.
Instrukcje
Truskawki pokroić w ćwiartki i odstawić.
W średnim rondlu wymieszać jagody, jeżyny, 1/2 szklanki cukru granulowanego, 1/3 szklanki wody, skórkę z cytryny, sok i sól. Doprowadzić do dusić na średnim ogniu i nadal gotować, mieszając od czasu do czasu, aż jagody rozbić i sos zgęstnieje, 15 do 20 protokół.
Zdjąć z ognia i ostudzić.
W dużej misce umieść serek, 1/4 szklanki śmietany, pozostały 1/4 szklanki cukru granulowanego i ekstrakt waniliowy i ubijaj na średniej prędkości, aż będzie gładki i puszysty. W drugiej dużej misce ubij pozostałą śmietanę, aż utworzą się sztywne szczyty. Złóż około 1/4 bitej śmietany do mieszanki twarożku, aż do rozjaśnienia, a następnie złóż pozostałą bitą śmietanę.
Aby zmontować drobiazg, zgraj lub pokrój ciasto z jedzeniem anioła na 2-calowe kawałki.
Umieść połowę kawałków ciasta na dnie naczynia drobiazgowego 12 do 14 filiżanek lub dużej miski. Na wierzch polać sosem borówkowym, połową śmietany i połową ćwiartek truskawek. Powtórz warstwy z pozostałym ciastem, sosem jagodowym, śmietaną i truskawkami. Przykryć folią i schłodzić 8 godzin lub przez noc. Przed podaniem pył z cukrem cukierniczym lub podgrzać galaretkę jabłkową w kuchence mikrofalowej przez 25 sekund, aby się rozluźnić, a następnie umyć truskawki.