Czerwono-pomarańczowa surówka ze słodkim sosem Dijon
Need a bezglutenowe i wegańskie przystawki? Czerwono-pomarańczowa Coleslaw ze słodkim sosem Dijon może być super przepis do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 80 kalorii. Na 32 grosze za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jeśli masz marchewkę, kapustę, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Pikantna Coleslaw + Tahini Dijon Dressing, Sałatka pszenna z sosem pomarańczowym dijon, oraz Kamut, Sałatka z buraków i pomarańczy z sosem Dijon.
Instrukcje
Połączyć pierwsze 5 składników w dużej misce; wymieszać trzepaczką. Wymieszać z kapustą i marchewką.
Pozostawić mieszaninę 5 minut.