Czerwono-pomarańczowa surówka ze słodkim sosem Dijon

Czerwono-pomarańczowa surówka ze słodkim sosem Dijon
Need a bezglutenowe i wegańskie przystawki? Czerwono-pomarańczowa Coleslaw ze słodkim sosem Dijon może być super przepis do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 80 kalorii. Na 32 grosze za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jeśli masz marchewkę, kapustę, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Pikantna Coleslaw + Tahini Dijon Dressing, Sałatka pszenna z sosem pomarańczowym dijon, oraz Kamut, Sałatka z buraków i pomarańczy z sosem Dijon.

Instrukcje

1
Połączyć pierwsze 5 składników w dużej misce; wymieszać trzepaczką. Wymieszać z kapustą i marchewką.
Składniki, których będziesz potrzebować
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone WinoCotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
2
Pozostawić mieszaninę 5 minut.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia25
Magazyn