Czerwone ziemniaki z chrzanem i crème fraîche
Czerwone ziemniaki z chrzanem i crème fraîche może być dobrym przepisem, aby rozwinąć swoje pole receptury przystawki. Na $1.99 za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i lacto ovo przepis wegetariański ma 201 kalorii, 4G białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 12. 5 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Ten przepis z BBC Good Food wymaga crème fraîche, octu winnego, dymki i skórki z cytryny. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 56%, co jest solidne. Spróbuj Smażone Ziemniaki Z Chrzanowym Crème Fraîche, Placki ziemniaczane z buraków i czerwonej cebuli z puree z marchwi i chrzanem i kminkiem Creme Fraiche, oraz Puree Czerwone z Crème Fraîche dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ziemniaki ugotować w dużym rondlu z wrzącej osolonej wody do miękkości.
Odcedzić, a następnie umieścić z powrotem w ciepłej patelni, aby trochę wyschnąć.
Ziemniaki zalać octem i dodać kilka szczypt soli.
Odstawić na 10 min do ostygnięcia, następnie dodać pozostałe składniki i delikatnie wrzucić. Smak i dodać trochę więcej soli, jeśli to konieczne, a następnie wlać do naczynia do serwowania.