Czerwone Ziemniaki Crusted Fish
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać czerwone ziemniaki Crusted ryb spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 102g białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 813 kalorii. Ten przepis służy 1 i kosztuje $9.29 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Ten przepis z Recipezaar ma 1 fanów. Jeśli masz masło, oliwę z oliwek, sok z cytryny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pescatariańskie dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 81%, co jest super. Podobne przepisy to Czerwone Ziemniaki Crusted Fish, Ryba ziemniaczana Jay ' s z salsą Mango, oraz Filety Rybne Ziemniaczano-Rozmarynowe.
Instrukcje
Zmiksować Bazyl, paprykę, sól czosnkową, pieprz i wcierać w filety.
Posmaruj rybę jajkiem, a następnie umieść 6 plastrów ziemniaka, aby przykryć rybę.
Na patelni rozgrzać olej i masło.Delikatnie umieść stronę ziemniaka w gorącej patelni i nie ruszaj się.
Ułożyć na wierzchu jeszcze sześć plastrów ziemniaka.Gotuj, aż zobaczysz, że krawędzie są brązowieje i filtry poruszać łatwo o 4-5 protokół.Zawsze tak ostrożnie odwracaj ryby od siebie.Próbuję utrzymać ziemniaki na miejscu.Smażyć jeszcze 4 minuty.
Osuszyć na ręczniku papierowym.
Podawać na gorąco doprawione solą, sokiem z cytryny i udekorować plasterkami cytryny.Opcjonalnie-smażyć na patelni z jednej strony, a następnie umieścić patelnię odporną na piekarnik pod brojlerem, aby zakończyć gotowanie i brązowienie góry side.So nie musisz rzucać.Miej oko, żeby go nie spalić.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jednym winem, którego możesz spróbować jest Thrive Pinot Grigio. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 15 dolarów.
![Thrive Pinot Grigio]()
Thrive Pinot Grigio