Czerwone Ziemniaki Crusted Fish

Czerwone Ziemniaki Crusted Fish
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać czerwone ziemniaki Crusted ryb spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 102g białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 813 kalorii. Ten przepis służy 1 i kosztuje $9.29 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Ten przepis z Recipezaar ma 1 fanów. Jeśli masz masło, oliwę z oliwek, sok z cytryny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pescatariańskie dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 81%, co jest super. Podobne przepisy to Czerwone Ziemniaki Crusted Fish, Ryba ziemniaczana Jay ' s z salsą Mango, oraz Filety Rybne Ziemniaczano-Rozmarynowe.

Instrukcje

1
Zmiksować Bazyl, paprykę, sól czosnkową, pieprz i wcierać w filety.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 6 Bułek Do Hamburgerów, Podzielonych, Opcjonalnie4 Do 6 Bułek Do Hamburgerów, Podzielonych, Opcjonalnie
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
2
Posmaruj rybę jajkiem, a następnie umieść 6 plastrów ziemniaka, aby przykryć rybę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I CebuląTuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
3
Na patelni rozgrzać olej i masło.Delikatnie umieść stronę ziemniaka w gorącej patelni i nie ruszaj się.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I CebuląTuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Ułożyć na wierzchu jeszcze sześć plastrów ziemniaka.Gotuj, aż zobaczysz, że krawędzie są brązowieje i filtry poruszać łatwo o 4-5 protokół.Zawsze tak ostrożnie odwracaj ryby od siebie.Próbuję utrzymać ziemniaki na miejscu.Smażyć jeszcze 4 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I CebuląTuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
5
Osuszyć na ręczniku papierowym.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
6
Podawać na gorąco doprawione solą, sokiem z cytryny i udekorować plasterkami cytryny.Opcjonalnie-smażyć na patelni z jednej strony, a następnie umieścić patelnię odporną na piekarnik pod brojlerem, aby zakończyć gotowanie i brązowienie góry side.So nie musisz rzucać.Miej oko, żeby go nie spalić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jednym winem, którego możesz spróbować jest Thrive Pinot Grigio. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 15 dolarów.
Thrive Pinot Grigio
Thrive Pinot Grigio
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia67
Magazyn