Czerwone Wino Vinaigrette

Czerwone Wino Vinaigrette
Czerwone wino Vinaigrette to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i przyjazny fodmap przepis z 5 porcjami. Na 24 grosze za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 130 kalorii, 0g białka, oraz 14g tłuszczu. Jeśli masz oliwę z oliwek, pieprz, ocet winny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Przynosi wam to moje przepisy. Działa dobrze jako bardzo przystępny napój. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Spirala czerwona kapusta kalarepa Slaw z kolendry Vinaigrette, Ciepłe szparagi i boczek tosty z czerwoną papryką-szalotka Vinaigrette, oraz Czerwone Wino Vinaigrette dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pierwsze 3 składniki ubić w małej misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Dodaj olej w powolnym, stałym strumieniu, stale ubijając, aż będzie gładki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
3
Zużyć natychmiast lub przechowywać w szczelnym pojemniku w lodówce do 1 tygodnia. Jeśli schłodzone, odstawić w temperaturze pokojowej 15 minut, a przed podaniem trzepaczką.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
TrudnośćŁatwy
Gotowe W5 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia0
Magazyn