Czerwone Wino-Macerowane Owoce Zimy
Czerwone wino-Macerowany owoc zimowy to bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 6 porcjami. Jedna porcja zawiera 229 kalorii, 2G białka, oraz 3G tłuszczu. Na $2.4 za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest idealny do Zima. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i zbierz wodę, crème fraîche, cytrynę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi ci to Epikurious. Z łyżeczką wynik 48%, to danie jest solidne. Spróbuj Czerwone Wino-Macerowane Owoce Zimy, Macerowany Owoc Zimowy, oraz Ciasto winne z Macerowanymi truskawkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Skórkę z cytryny wyjąć z obieraczką do warzyw i wycisnąć sok z cytryny. W rondlu zagotować wodę ze skórką, sokiem z cytryny, winem, cukrem i laską cynamonu, mieszając, aż cukier się rozpuści. Dusić mieszaninę 15 minut.
Podczas gdy mieszanina gotuje się na wolnym ogniu, obrać i rdzeń ananasa i pokroić na kawałki wielkości kęsa. Figi zmniejsz o połowę, jeśli używasz.
Gorący syrop wlać przez sito do miski. Ananasa i suszone owoce wymieszać z syropem i ostudzić. Owoce Chill, pokryte, co najmniej 8 godzin i do 2 dni.
Podawać owoce z mascarpone lub crème fraîche i biszkoptem.