Czerwone Wino i sos z dzikich grzybów
Czerwone Wino i sos z dzikich grzybów mogą być tylko napojem, którego szukasz. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 205 kalorii, 4G białka, oraz 19g tłuszczu. Na 1,12 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka bulionu wołowego reserved, cabernet sauvignon, soli morskiej i pieprzu oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Ten przepis jest lubiany przez 6 smakoszy i kucharzy. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Polędwica wołowa z farszem z dzikich grzybów i sosem z Porto, Risotto z grzybami i czerwonym winem, oraz SOS Pieczarkowo-Czerwone Wino dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Umieść czystą patelnię na średnim ogniu.
Dodać masło i 2-liczenia mżawka oleju. Gdy masło zaczyna się pienić, dodać szalotki i saute przez 2 protokół do zmiękczenia.
Dodać grzyby i tymianek, doprawić solą i pieprzem. Wymieszać wszystko razem przez kilka minut.
Dodaj czerwone wino, mieszając, aby zeskrobać wszelkie utknięte kawałki; następnie gotuj i mieszaj, aby odparować alkohol. Gdy wino prawie nie ma, dodaj zarezerwowane soki wołowe.
Pozwól, aby ciecz się ugotowała, a następnie zdejmij ją z ognia. Śmietanę i szczypiorek wymieszać, doprawić solą i pieprzem.